Dezvoltarea permanenta a stiintei si a tehnologiei are un impact benefic asupra vietii de zi cu zi a fiecarei persoane. Un exemplu graitor este oferit de numeroasele progrese realizate in domeniul stomatologiei, care astazi ofera solutii pentru fiecare pacient, indiferent de problemele cu care se confrunta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

In trecut, persoanele care isi pierdeau unul sau mai multi dinti nu aveau la indemana decat variante primitive, care nici nu aratau bine si nici nu puteau fi folosite la fel ca dintii naturali. Astazi insa, exista solutia reprezentata de implanturile dentare, de ale caror beneficii se bucura deja milioane de oameni din lumea intreaga.

Atunci cand alegi, la recomandarea medicului dentist, acest tratament, este nevoie sa cunosti cat mai multe amanunte despre un implant dentar: pret, procedurile la care vei fi supus, durata acestora, beneficiile obtinute pe termen lung.

Ceea ce se spune in general despre cele mai bune metode de tratament este valabil si in cazul unui implant dentar: pret mai mare inseamna calitate superioara. Intr-adevar, aceasta solutie revolutionara costa mai mult decat proteza dentara pe care o folosea bunica, dar avantajele oferite sunt incomparabile!

Implant dentar pret: platesti o data, ai beneficii intreaga viata!

Pacientii care au ales alte solutii sunt, in marea lor majoritate, nemultumiti. Au parte de senzatii neplacute in fiecare zi, iar diferenta fata de dintii naturali este uriasa. In schimb, pacientii care au apelat la implanturi se felicita pentru alegerea facuta si vorbesc despre urmatoarele avantaje majore:

• eficienta pe termen foarte lung. Conform datelor colectate in Statele Unite ale Americii, unde acest tratament a fost folosit pentru prima data, durata medie de folosire fara probleme a implanturilor este cuprinsa intre doua si trei decenii. Dar – atentie! – este vorba despre solutii vechi, pe care medicii le foloseau la inceputul acestui secol. Acum, avansul tehnologiei asigura o durabilitate chiar mai mare, cu conditia sa acorzi atentia cuvenita igienei dentare zilnice si sa faci, la fiecare sase luni, un control de rutina la o clinica stomatologica;

• castigi timp si bani tocmai datorita faptului ca procedura nu va mai trebui reluata vreodata sau inlocuita de o alta solutie;

• senzatia resimtita odata ce tratamentul se incheie este, din toate punctele de vedere, identica cu aceea oferita de dintii naturali. Poti sa savurezi din nou mancarurile preferate, sa zambesti si sa vorbesti fara probleme, la fel ca atunci cand aveai inca dintii naturali!

• nu numai dintii, ci si osul maxilar este salvat, gratie acestei proceduri. In schimb, daca nu se intervine la timp, pierderea dintilor este urmata si de cea a osului care ii inconjoara. Iata, deci, un alt beneficiu permanent pentru propria stare de sanatate!

Implant dentar pret – ce factori il influenteaza?

Exista mai multi factori care pot sa decida pretul final al unui implant. Este vorba, in primul rand, despre materialele folosite, care trebuie sa fie deplin compatibile cu organismul uman. Ele sunt alese de catre pacient, la recomandarea dentistului, tinand cont de fiecare caz in parte. Coeficientul de densitate osoasa influenteaza si el costurile, iar un alt element de care trebuie tinut cont este zona in care sunt amplasate implanturile, cele din fata fiind mai scumpe decat cele din spate.

Prin urmare, cand iei o decizie, e necesar sa stii toate detaliile despre implant dentar: pret, materiale folosite, beneficii aduse. Pe baza tuturor acestor informatii, cu siguranta vei sti ce hotarare sa iei!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.