Trăim într-o perioadă în care se poate găsi foarte uşor absolut orice. Înainte de momentele cu o anumită încărcătură emoţională, când oferirea unui cadou este detaliul final care arată aprecierea faţă de o anumită persoană, poate să apară de cele mai multe ori confuzia. Cum alegi un cadou potrivit? Cum eviţi să cazi în banal? Cum poţi face să surprinzi într-un mod plăcut persoana în cauză?

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Răspunsurile sunt multiple, însă una dintre variante prezintă în momentul de faţă o popularitate în continuă creştere. Este vorba despre segmentul cadourilor personalizate, care câştigă tot mai mult teren şi care atrage un public tot mai larg. Nimic nu este mai sugestiv decât dovada implicării totale în momentul alegerii unui cadou potrivit – alegerea personalizării este acel lucru care susţine această idee.

Domeniul cadourilor personalizate s-a extins enorm şi în mediul online. Numeroase magazine virtuale cu acest profil de activitate propun soluţii adaptate oricăror preferinţe. Pentru câteva idei de cadouri inedite, am apelat astăzi la reprezentanţii magazinului online 1000si1.ro, specializat pe produse personalizate şi nu numai.

Ce poţi oferi drept cadou atunci când nu ai inspiraţie?

Cu siguranţă fiecare dintre noi s-a văzut pus într-o asemenea situaţie nu tocmai plăcută. Lipsa de inspiraţie poate fi înlăturată însă cu ajutorul unui cadou personalizat. Ce opţiuni există? Ne explică în rândurile următoare cei de la 1000si1.ro.

1. Brelocuri personalizate

Ce poate fi mai inspirat decât un breloc oferit drept cadou? Dacă stăm să ne gândim, un breloc este foarte practic din numeroase puncte de vedere, însă atunci când este şi personalizat, cu siguranţă va flata.

A alege brelocuri personalizate drept idee de cadou reprezintă o situaţie de tip win-win atât pentru cel care oferă, cât şi pentru cel care primeşte obiectul respectiv în dar. Persoana care oferă va avea siguranţa că atenţia oferită este de efect şi că va impresiona, iar primitorul se va bucura de un obiect simbolic pe care îl va purta la setul de chei şi care îi va aminti de cel/cea care i l-a oferit.

2. Căni personalizate

Sunt de departe o opţiune bună de cadou, atât atunci când se oferă darul unei singure persoane sau unui cuplu. Posibilităţile de personalizare sunt numeroase şi banalul va fi cu siguranţă evitat, chiar dacă ideea de a oferi o cană drept cadou pare puţin depăşită.

Fotografii, imagini hazlii, texte amuzante şi oricare alte idei pot fi aplicate ca elemente de personalizare pe cănile oferite drept cadou – cei de la 1000si1.ro confirmă acest aspect şi stau la dispoziţia celor interesaţi cu oferte atractive.

3. Rame foto personalizate

Disponibile în diverse forme şi dimensiuni, reprezintă de asemenea o idee inedită de cadou recomandată de cei de la 1000si1.ro. Pot fi realizate din materiale diverse, pot avea forme de rame clasice, de trofee sau rame nonconformiste şi pot să includă chiar şi mesaje adresate persoanei căreia îi vor fi oferite.

Pentru a păstra o amintire vie a momentului sărbătorit, o asemenea idee de cadou pare a fi genială. Indiferent dacă va fi păstrată o singură fotografie în respectiva ramă foto, ori dacă se va alege varianta unui colaj, cert este un singur fapt: persoana care va primi un asemenea cadou va aprecia gestul.

Se pare că personalizarea cadourilor este trendul momentului. Obiectele menţionate anterior nu sunt însă singurele care pot fi prelucrate în acest fel. În lista de produse ce pot fi personalizate de cei de la 1000si1.ro se mai înscriu: perne, ceasuri, magneţi de frigider, tricouri şi diverse alte ornamente.

Concluzia nu poate fi decât una:

În acele momente în care inspiraţia lipseşte complet, alegerea unui cadou personalizat este o reală barcă de salvare. Indiferent dacă se cunosc sau nu preferinţele persoanei ce va primi cadoul, există tot timpul o variantă. Singura condiţie este ca acel element de personalizare să arate aprecierea persoanei care îl oferă. Pentru mai multe idei de cadouri inedite, persoanele interesate pot să acceseze site-ul 1000si1.ro, ai cărui specialişti ne-au oferit şi aceste recomandări.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.