Decesul unei persoane dragi reprezinta unul dintre cele mai grele momente din viata unui om. Situatia devine cu atat mai greu de infruntat cu cat durerii sufletesti i se adauga si necesitatea de a organiza rapid funeraliile, respectand atat prevederile legale, cat si o intreaga serie de traditii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

In astfel de momente, este indicat sa apelati, cu toata increderea, la o firma de servicii funerare Galati. Cea mai cunoscuta dintre ele este Alo-Deces.ro, compania care gestioneaza decesele la nivel national de peste 20 de ani, in fiecare judet din Romania.

Cum va poate ajuta o firma de servicii funerare din Galati?

Cu ajutorul partenerilor sai regionali, Alo-Deces.ro ofera servicii si produse funerare specifice obiceiurilor religioase din fiecare zona, indiferent de religia caruia ii apartin persoana decedata si familia acesteia. Ele sunt oferite sub forma de pachete funerare standard sau personalizate.

In primul rand, este asigurata intreaga logistica aferenta organizarii de inmormantari sau de incinerari complete, cu ajutorul unor echipe profesioniste coordonate de la sediul central. Astfel, reprezentantii firmei aduc un medic care constata decesul, dupa care se ocupa de imbalsamarea, spalarea, imbracarea si depunerea persoanei decedate in sicriu. Sunt perfectate actele necesare inhumarii sau incinerarii, obtinute avizele necesare si certificatul de deces.

Compania se ocupa, de asemenea, de transportul funerar, de transportul invitatilor si al coroanelor sau jerbelor de flori. Sunt asigurate si depunerea la capela cimitirului si serviciile oferite de preot, dascal sau cor bisericesc. Sunt rezolvate toate formalitatile legate de locul de veci apoi, dupa ceremonia propriu-zisa, se poate realiza organizarea parastasului.

Pentru fiecare dintre aceste etape, sunt oferite si toate produsele funerare necesare, precum sicrie complet accesorizate, urne pentru cenusa funerara, cruci si monumente funerare, coliva, colaci si vin, aranjamente florale, prosoape, batiste, esarfe, iconite si orice altceva este nevoie.

Servicii funerare in Galati – Repatriere decedati

Conform datelor oficiale, peste 3 milioane de romani se afla in acest moment la munca, cu forme legale, numai in Italia, Spania si Marea Britanie. Daca sunt luati in considerare si cei din Franta, din Tarile de Jos sau din nordul Europei, se depaseste cifra de 5 milioane.

In conditiile in care atat de multe persoane au ales sa munceasca si sa traiasca in strainatate, se ajunge la situatia ca unele dintre ele sa isi gaseasca sfarsitul pe alte meleaguri. Intr-un astfel de caz, va puteti adresa cu incredere firmei Alo-Deces.ro, unul dintre cei mai mari operatori regionali de repatriere decedati in Romania.

Repatrierea asigurata de aceasta firma de servicii funerare din Galati si nu numai cuprinde urmatoarele actiuni:

• imbalsamarea sau conservarea defunctului la unitatea medicala in care a fost internat inainte de deces sau la casa funerara care a preluat corpul neinsufletit imediat dupa producerea evenimentului;

• perfectarea tuturor documentelor necesare tranzitului aferent;

• transferul in sicriul special, produs conform normelor sanitare in vigoare;

• transportul funerar international terestru sau pe cale aeriana, in functie de distanta de la care trebuie facuta repatrierea.

Toate aceste servicii pot fi indeplinite indiferent daca decesul a survenit intr-o tara europeana sau pe teritoriul altor continente, precum America de Nord si de Sud, Asia, Africa sau chiar Australia.

Daca ati pierdut recent o persoana draga, o firma de servicii funerare Galati va va ajuta sa ii asigurati o ceremonie demna. Astfel, veti putea sa depasiti mai usor evenimentul, impacat ca ati asigurat tot ceea ce este necesar!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.