Asteptarea a luat sfârşit! Huawei P10 şi Samsung S8 şi-au făcut debutul pe piaţa românească şi sunt disponibile în pre-comandă pe Badabum.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La o lună după lansarea oficială din Barcelona, în cazul  Huawei P10 şi la numai o zi de la evenimentul de lansare a ultimului model de Samsung Galaxy, care a avut loc în New York, a venit rândul românilor să se bucure de cele mai in vogă telefoane mobile ale momentului.

Smartphone-urile prezintă specificaţii tehnice de ultimă oră, înglobând cu succes performanţa şi design-ul. Dotate cu elemente tehnologice inovative, cele două dispozitive aduc o serie de îmbunătăţiri, comparativ cu modelele precedente.

Lansarea Huawei P10 propulsează brand-ul chinezesc în liga marilor producători de telefoane mobile

Specificaţiile tehnice ale noului model depăşesc cu mult aşteptările publicului. Iată ce noutăţi aduce Huawei P10:

Conectivitatea 4,5G permite utilizatorului să descarce informaţii de pe Internet cu o viteză de două ori mai mare.

 - Camera duală Leica surprinde imagini calitative si detaliate, cu ajutorul funcţiei integrate de Hybrid Zoom, fiind ideală pentru selfie-uri.

-  Funcţia de Supercharge micşorează considerabil durata de încărcare a telefonului. Un ciclu de încărcare durează 30 de minute, iar telefonul poate fi utilizat o zi întreagă.

Design compact. Dimensiunea ecranului este de 5,1 inch, însă telefonul este compact şi uşor de folosit.

Alte funcţii utile. Smartphone-ul dispune de o mulţime de funcţii moderne şi performante, precum: Face detection, Laser autofocus, Accelerometer, Gyroscope, Fingerprint, Laser, Proximity.

Începând de azi, Huawei P10 poate fi achiziţionat de pe Badabum.ro, la preţul minim de 1.149 de lei.

Samsung Galaxy S8 – design inovativ si performanţă pe măsură

Gigantul sud-coreean revoluţionează piaţa telefoanelor mobile prin lansarea ultimului model de telefon Samsung S8. Design-ul elegant este combinat cu o mulţime de funcţii tehnice ce oferă utilizatorilor o mai bună interacţiune cu dispozitivul.

Samsung S8 este echipat cu specificaţii tehnice de ultimă oră, printre care:

Cameră premium. Telefonul dispune de o cameră frontală de 8MP, cu autofocus. Camera principală are 12 MP si dual-pixel, permiţând utilizatorului să surprindă imagini de o calitate superioară, chiar şi în condiţii precare de luminozitate şi distanţă.

Performanţă ridicată. Galaxy S8 este primul producător din industrie care dispune de un processor 10nm, ce are o viteză mult mai mare şi o eficienţă ridicată. Prin integrarea funcţiilor de gigabit LTE şi gigabit Wi-Fi Ready, utilizatorii pot descărca o varietate de fişiere, indiferent de mărimea lor.

Gaming. Telefonul oferă pasionaţilor de gaming experienţe îmbunătăţite, folosind o grafică modernă. Este primul telefon mobil care a obţinut certificarea Mobile HDR Premium, oferită de UHD Alliance.

O nouă inteligenţă artificială. Interfaţa se numeşte Bixby, iar utilizatorii pot accesa şi naviga serviciile şi aplicaţiile prin comenzi vocale, atingeri şi privire. Funcţia Bixby este integrată cu aplicaţiile native ale telefonului, cum ar fi Camera, Galerie, Contacte sau Mesaje. Astfel, Bixby poate oferi ajutor personalizat, în funcţie de locaţia şi interesele utilizatorului.

Funcţie de fast-charging şi încărcare wireless.

Samsung Galaxy S8 este acum disponibil şi pe Badabum.ro, la preţuri ce variază între 3.499 şi 3.899 de lei.

În România, piaţa telefoanelor mobile rămâne dinamică şi extrem de competitivă. Ascensiunea micilor producători a fost extrem de rapidă, iar în prezent, aceştia concurează cu giganţii din industrie, cucerind din ce în ce mai multe segmente de piaţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.