Domnule Iohannis, ştiţi de ce nu negociază guvernul SUA cu teroriştii? Pentru că ştiu că, dacă cedezi o singură dată, aceştia nu se vor opri şi vor ridica nivelul pretenţiilor! Ar fi fost bine să fi ştiut acest fapt, în eventualitatea în care este adevărat ceea ce scrie propaganda dvs.: că v-aţi temut de suspendare şi de aceea aţi girat un nou guvern PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dragnea nu se va opri şi va continua să vă şantajeze cu această ameninţare, cerând tot mai mult. Oricum, eu nu cred o iotă din povestea despre suspendare, dar îi las pe propagandiştii dvs. să se amăgească cu ea.

Eu spun că e bine că, miercuri, ne-am lămurit cine e aliatul PSD şi acum putem să reconstruim o opoziţie de dreapta, credibilă.

O opoziţie fără oameni îmbogăţiţi prin contracte cu statul.

O opoziţie dominată de antreprenori, nu de bugetari care nu înţeleg nimic din mediul de afaceri.

O opoziţie fără colaboraţionişti din fostul USL.

O opoziţie care să vină în faţa alegătorilor nu doar lăudându-se că a strigat „Jos Dragnea”, ci cu proiecte concrete:

- Spargerea monopolului corupt deţinut de CNAS şi legiferarea dreptului pacienţilor de a-şi alege compania asiguratoare.

- Respectarea principiului „Banii urmează elevul” şi acordarea de vouchere celor care vor să-şi educe copiii în afara sistemului de stat.

- Desfiinţarea sistemului de privilegii de care beneficiază funcţionarii de stat – în mare parte, nişte politruci incompetenţi – şi curăţirea administraţiei publice.

- Un Cod al Muncii flexibil, care să permită contracte de tip „at-will employment”

Dacă vrem să-i aducem pe alegători la vot, trebuie să oferim proiecte sociale şi economice concrete, nu doar lozinca „Orice e mai bine ca PSD”. În spatele acestei lozinci se ascund incompetenţii care n-au fost în stare să avanseze numele unui candidat la funcţia de premier. Să transformăm dezastrul politic din aceste zile într-o oportunitate şi să începem să clădim o alternativă reală, cinstită, competentă, la mafia roşie care a invadat România. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.