La bătrâneţe vom ajunge cu toţii şi este lesne de înţeles că vom avea nevoie de ajutor. Fie din pricina vârstei sau bolilor, în ambele cazuri trebuie asigurat un trai optim pentru a depăşi mai uşor greutăţile. Deplasările la toaletă, prepararea mâncării sau jocurile de altă dată cu prietenii pot fi îndeplinite într-un azil de bătrâni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Găseşte căminul ideal pentru părinţii sau bunicii tăi!

La Azil Botoşani părinţii, bunicii sau persoanele cu dizabilităţi vor avea parte în permanenţă de îngrijirea necesară. În condiţii optime şi potrivite pentru fiecare caz, bătrâneţea va părea mai uşoară. Căminul de odihnă Sf. Nicolae din Botoşani reprezintă soluţia ideală pentru a trata aceste locuri ca pe o a doua casă. Persoanele specializate în îngrijiri medicale sunt alături de fiecare persoană cazată la acest cămin, în fiecare zi şi ori de câte ori se solicită ajutorul.

Dacă te întrebi şi cu siguranţă o faci despre azil de batrani Botosani pret, acest aspect se va cunoaşte după o discuţie cu echipa azilului. Se aleg condiţii de cazare în cameră single sau cu 2, 3 ori 4 paturi. Serviciile sunt şi ele prestate în funcţie de necesitate, aşadar preţul este influenţat de necesitatea fiecărei persoane.

La acest azil, părinţii, bunicii sau persoanele cu dizabilităţi vor beneficia de următoarele:

  • Personal calificat şi bine instruit;
  • Condiţii la standardele europene;
  • Personal orientat către cei care se cazează;
  • Activităţi sociale şi creative;
  • Alimentaţie personalizată şi individuală;
  • Recuperare şi întreţinere medicală.

Găseşte căminul ideal pentru părinţii sau bunicii tăi! Fie că nu te mai poţi ocupa de nevoile lor, eşti plecat din ţară şi ei nu se descurcă singuri sau pur şi simplu vrei să le oferi o viaţă mai bună, în toate cazurile soluţia poate fi la azilul Sf. Nicolae. Bătrâneţea lor va căpăta un aspect mai frumos, mai energic, fiind înconjuraţi în permanenţă de oameni de vârste apropiate şi feţe zâmbitoare.

Pe site-ul www.azilbotosani.ro ai la dispoziţie toate informaţiile de care ai nevoie pentru a-ţi înscrie părinţii sau bunicii, cât şi o persoană cu dizabilităţi. Pentru fiecare dintre ei sunt disponibile oferte speciale, care ţin cont atât de partea materială, cât şi de cea emoţională. Familia este mereu un oaspete binevenit, aşadar nu trebuie să îţi faci griji în privinţa acestui aspect. Momentele împreună sunt de nepreţuit, drept de care nu trebuie să îi privăm pe bătrânii noştri!

Tot pe site vei putea afla care sunt condiţiile de cazare, cum se pot relaxa cei care se cazează, ce activităţi vor avea în plan sau care sunt beneficiile apelării la acest azi. Paza non-stop, supravegherea video în permanenţă şi serviciile medicale sunt doar câteva dintre avantajele azilului de bătrâni Sfântul Nicolae.

Bătrâneţea merită să fie petrecută în linişte, armonie şi spaţii care să îi avantajeze pe cei ajunşi în această etapă. Pentru tot efortul depus pe parcursul tinereţii, bătrânii vor avea parte de bune condiţii la acest azil. Reprezentanţii azilului pot fi contactaţi prin intermediul formularului de contact, la adresa de e-mail sfantulnicolae2020@gmail.com sau la numerele de telefon afişate pe site.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.