Oricine doreşte să fie în tendinţe până în cel mai mic detaliu. Unii fac chiar eforturi deosebite în acest sens şi se orientează după accesorii cu care ştiu că nu vor da greş în completarea unor ţinute deosebite. Ceasul este poate accesoriul ce nu va ieşi niciodată din tendinţe. Reprezintă o investiţie reală, deci de preferat să fie şi una care merită. Timpul înseamnă bani, iar un indicator ca un ceas produs de un brand cunoscut nu face decât să dea acestuia mai multă valoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

BRASTY este un magazin online care a satisfăcut nevoile unui public larg prin colecţia variată de ceasuri oferite, dedicate atât părţii masculine, cât şi reprezentantelor feminine. Tot mai dorite sunt modelele de ceasuri ce stau sub un nume popular – este vorba despre celebrul brand Festino. Propune celor interesaţi ceasuri elegante, clasice, potrivite în ţinute din cele mai diverse.

Prin ce se deosebeşte un ceas Festina? Iată care sunt aspectele ce recomand acest brand şi opţiunile ce stau sub numele său.

  • Valoarea atribuită

Nu este doar lauda în ceea ce priveşte calitatea ceasurilor. Spre exemplu, aurul este valoarea ce le este specifică, probabil şi aspectul care dictează costurile în ceea ce le priveşte. Este neîndoilenic un plus distinctiv între aceste ceasuri şi alternativele de pe piaţă.

Va determina un astfel de ceas poziţia unui reprezentant al sexului puternic într-un grup, prin faptul că îi va adăuga acestuia un aer de eleganţă supremă, definindu-l ca ceea ce este – o prezenţă respectabilă şi impunătoare.

La fel este şi în cazul reprezentantelor feminine. Ceasul este accesoriul mereu salvator al ţinutelor şi fără de acesta multe femei se consideră lipsite de farmec. Gama variata Festina – 500 de modele pe stoc nu constituie altceva decât biletul femeilor spre eleganţă, venind ca o completare în ţinute şi nu una oarecare.  Susţin feminitatea şi senzualitatea acestora detalii precum liniile clasice atemporale, dar mai ales tonuri coloristice ca auriul sau argintiul. Pot fi încadrate în ţinute din cele mai diverse, astfel uşor adaptate fiecărui stil.

  • Preţuri raportate la calitate

De multe ori furnizorii unor ceasuri produse de branduri renumite umflă costurile, crezând că li se cuvine acest drept având în vedere numele sub care stau produsele disponibile. Brasty în schimb ţine cont de nevoile publicului şi se adaptează după nevoile acestuia. Pentru că este un magazin online şi nu presupune cheltuieli suplimentare ca în cazul celor fizice, costurile aferente fiecărui ceas Festina nu reflectă decât calitatea şi durabilitatea specifică acestora. Magazinul pune un accent deosebit pe originalitate, astfel că nu comercializează decât ceasuri autentice, care pot fi asociate brand-ului. Reprezintă de altfel şi dovada faptului că pentru un ceas de marcă nu trebuie să plăteşti mereu o avere.

  • Diversitatea modelelor

Pentru că gusturile nu au fost niciodată subiect de discuţie, gama variata Festina – 500 de modele pe stoc de altfel, reuşeşte să satisfacă orice preferinţă de stil, culori şi design. Oricare ar fi aşadar nevoile în completarea a diverse ţinute, ceasurile Festina reprezintă de fiecare dată accesoriile ideale, prezentând o serie de caracteristici care le diferenţiază pe piaţă. Sunt dotate cu carcase rezistente, ce asigură protecţia necesară pentru o funcţionare de durată, dar totodată fac faţă cu succes unor factori externi precum apa. Contactul cu aceasta nu înseamnă deci defectarea accesoriului. Majoritatea modelelor prezintă posibilitate de a fi adaptate în funcţie de circumferinţa mâinii, ceea ce este mai mult decât avantajos pentru utilizatori.

Şi din punct de vedere al materialelor poate fi remarcată valoarea accesoriilor. Va completa în orice vreme o ţinută feminină smart casual un ceas clasic, de exemplu unul din colecţia Classic Titanium. Este accesoriul potrivit, fiind disponibil fie în varianta gri, fie în cea neagră. Titanul este un material rezistent şi în acelaşi timp elegant, deci o alegere de bifat. Geamul mineral este de asemenea o piesă de rezistenţă din dotarea ceasului, ca şi fiecare componentă a acestuia de altfel.

Sunt soluţii de top şi modelele cu cureaua confecţionată din piele naturală, un trend care nu pare că îmbătrânească vreodată. Desigur că lista de exemple poate astfel continua. Au oportunitatea de a achiziţiona şi completa ulterior ţinute în tendinţe toţi cei dispuşi să facă o investiţie reală într-un astfel de accesoriu. Brasty.ro stă la dispoziţia celor interesaţi cu ceasuri Festina şi nu numai, dar şi cu preţuri ce le recomandă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.