Vrei un zâmbet estetic şi complet funcţional? Să mănânci orice iti doreşti, fără teamă? În clinicile stomatologice dr. Leahu vei regăsi cel mai bun sistem de implanturi din lume – fast&fixed, care iţi oferă, în doar 24 de ore, o dantură complet funcţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

In plus, sunt ideale pentru rezolvarea problemelor dentare legate de lipsa totala sau partiala a unor dinti, inclusiv a anodontiei, boala genetica ce se manifesta prin lipsa congenitala a anumitor dinti.

Cand ajungi in clinicile stomatologice Dr. Leahu, poti sta fara grija. Dr. Ionut Leahu, medic cu  competenta in implanturi dentare si owner Dr. Leahu Clinici Dentare, a reusit, prin foarte multa munca, ambitie si manat de obtinerea celor mai bune rezultate, sa le ofere atat romanilor, cat si pacientilor straini care vin in clinica sa prin programul de turism dentar, tratamente cu implanturi dentare moderne, cu rezultate foarte bune, prin care acestia pot sa zambeasca rapid. Dr. Ionut Leahu, medic dentist si referent Bredent Fast&Fixed, este vazut ca lider de opinie pentru colegii sai si participa adesea ca speaker la cursuri si congrese medicale pentru a impartasi si altora experienta si cunostintele sale.

Iar investitiile constante in tehnologia de ultima generatie, il ajuta pe dr. Ionut Leahu, medic dentist, competenta in implanturi dentare Fast&Fixed, sa le ofere pacientilor sai tratamente sigure, eficiente, cu rezultate de lunga durata. Astfel, in clinicile sale, 100% dintre procedurile cu acest sistem de implanturi dentare au avut succes.

De ce Fast&Fixed, implanturi dentare, este cea mai buna optiune de restaurare

In primul rand, pentru ca este o solutie rapida de restaurare dentara, cu cele mai bune premise ale unui zambet perfect sanatos si functional. Bredent Fast&Fixed este lider mondial in restaurari dentare, atat datorita rapiditatii, cat mai ales a durabilitatii in timp, a reducerii numarului de sedinte in clinica stomatologica si a unor costuri pe care pacientii il stiu de la inceput.

In plus, aceste implanturi dentare Fast&Fixed se adreseaza unei categorii extrem de variate de pacienti, printre care:

·                     cei care si-au pierdut toti dintii si care isi doresc o lucrare fixa de calitate;

·                     cei care au dinti irecuperabili sau care nu mai pot sustine o lucrare fixa pe proteze dentare;

·                     purtatori de proteze dentare care isi doresc dinti ficsi.

Daca in cazul altor implanturi dentare un pacient trebuie sa vina in clinica stomatologica de mai multe ori, fast&fixed elimina timpii morti prin faptul ca se pot realiza 3 proceduri stomatologice in 24 de ore: extractie dentara, inserarea de implant dentar, protezarea imediata cu punte fixa.

Insa avantajele sistemului de implanturi dentare fast&fixed nu se opresc aici:

1.      Te poti bucura de un zambet complet functional, in DOAR 24 de ore;

2.      Costurile sunt stabilite de la bun inceput.

Conform unui studiu realizat de Louisiana School of Dentistry, New Orleans, in anul 2016, s-a demonstrat legatura puternica dintre implanturi dentare fast&fixed si confortul psihologic pe care il are pacientul dupa interventie. Acestea te pot ajuta si pe tine sa zambesti mai mult si sa iti cresti increderea in sine.

Daca iti doresti rezultate reale si de calitate esti pe cele mai bune maini, ale dr. Ionut Leahu,  competenta  in  implanturi dentare fast&fixed, care iti ofera garantia celui mai bun rezultat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.