Agenţia Naţională de Integritate a constatat indicii referitoare la săvârşirea infracţiunii de fals în declaraţii sau existenţa unor diferenţe nejustificate între averea dobândită şi veniturile realizate, în cazul a 4 persoane prevăzute de Legea nr. 176/2010, după cum urmează:

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

HONGU MIHAI,

 

fost Funcţionar public cu statut special (agent de poliţie) în cadrul Poliţiei Staţiunii Târgu Ocna – I.PJ. Bacău

 

 

AVERE NEJUSTIFICATĂ ŞI SESIZARE PARCHET

 

Agenţia Naţională de Integritate a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate în cuantum de 92.897 Lei între averea dobândită şi veniturile realizate de către HONGU MIHAI, în perioada exercitării funcţiei publice.

 

Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Bacău, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de către HONGU MIHAI, în perioada exercitării funcţiei publice.

 

Agenţia Naţională de Integritate a sesizat şi Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie cu privire la existenţa indiciilor referitoare la săvârşirea de către HONGU MIHAI a infracţiunii de fals în declaraţii, prevăzută de art. 326 din Codul Penal, întrucât nu a declarat veniturile încasate din jocuri de noroc în cuantum de 21.104 Lei, în declaraţiile de avere depuse în perioada exercitării funcţiei publice.

SCORŢAN CRISTINEL-CORNELIU,

 

Funcţionar public cu statut special

(subcomisar de poliţie) în cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române

SESIZARE PARCHET

 

Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie cu privire la existenţa indiciilor referitoare la săvârşirea de către SCORŢAN CRISTINEL-CORNELIU a infracţiunii de fals în declaraţii, prevăzută de art. 326 din Codul Penal, întrucât nu a declarat veniturile încasate din jocuri de noroc în cuantum de 72.771 Lei, în declaraţiile de avere depuse în perioada exercitării funcţiei publice.

 

OPREA ADRIAN,

 

fost Cadru militar cu funcţie de conducere (comandant pluton) în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Mihail Kogălniceanu” Constanţa

 

SESIZARE PARCHET

 

Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie cu privire la existenţa indiciilor referitoare la săvârşirea de către OPREA ADRIAN a infracţiunii de fals în declaraţii, prevăzută de art. 326 din Codul Penal, întrucât nu a declarat veniturile încasate din jocuri de noroc în cuantum 42.110 Lei, în declaraţiile de avere depuse în perioada exercitării funcţiei publice.

 

VELICI RICHARD-COSMIN,

 

Funcţionar public cu statut special (poliţist) în cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Mun. Bucureşti – Inspectoratul General al Poliţiei Române

SESIZARE PARCHET

 

Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie cu privire la existenţa indiciilor referitoare la săvârşirea de VELICI RICHARD-COSMIN a infracţiunii de fals în declaraţii, prevăzută de art. 326 din Codul Penal, întrucât nu a declarat veniturile încasate din jocuri de noroc în cuantum 44.086 Lei, în declaraţiile de avere depuse în perioada exercitării funcţiei publice.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.