Să fii trezit de un zâmbet, o mângâiere, de aroma cafelei şi a clătitelor pregătite special pentru tine, oare nu este acesta răsfăţul suprem?! Cu dulceaţă, fructe proaspete sau cu sos de vin, clătitele sunt întotdeauna modul ideal pentru a începe ziua. Iar Tefal te ajută să le obţii rapid şi fără efort!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Câştigă premii pe oră şi un circuit Sweet Gourmet în campania naţională Fabrica de Clătite

Tefal redeschide pentru al treilea an Fabrica de Clătite, campania naţională care te înscrie în concurs pentru sute de premii! Cumpără între 1 martie şi 20 aprilie orice tigaie, cratiţă sau oală Tefal, înscrie-te în concurs prin SMS la 1793 sau pe fabricadeclatite.tefal.ro şi poţi câştiga zilnic: cântare de bucătărie, carafe şi căni de călătorie! Sau marele premiu: un circuit Sweet Gourmet pe Coasta de Azur.

Şi în acest an, Magiunul de prune produs de Sonimpex Topoloveni continuă tradiţia gastronomică, alăturându-se campaniei naţionale Fabrica de Clătite, şi ne dezvăluie gustul său autentic românesc, 100% natural, fără conservanţi, aditivi alimentari sau zahăr adăugat.

Excelenţă, durabilitate şi antiaderenţă cu tigăile Tefal

Tigăile Tefal sunt alegerile naturale ale tuturor pasionaţilor de cooking atunci când vine vorba de fiabilitate. Incomparabile datorită tehnologiei exclusive ThermoSpotTM şi învelişului antiaderent deosebit de rezistent, tigăile Tefal sunt ajutorul perfect ce te transformă într-un master chef la tine în bucătărie.

Fie că doreşti să îţi surprinzi invitaţii cu o cină delicioasă pe bază de carne sau legume, fie că plănuieşti să îi faci o surpriză dulce iubitului tău, tigăile Tefal îţi garantează cea mai bună aromă, culoare şi textură pentru preparatele tale!

Turneul Clătitelor by Tefal! Mexican pancakes, Banana coffee sau Creamy madness? What`s your pick?

Pentru momentele când vrei să fii răsfăţată cu o masă în oraş, Tefal te invită in Turneul Clătitelor, unde un desert simplu este adus la rangul de fine dining de chefi celebri. Hellboy, Creamy madness, Chicken pie sau Mexican Pancakes, le poţi testa pe toate în Turneul Clătitelor, în bistrourile şi restaurantele partenere din Bucureşti.

În cadrul turneului, Tefal te îndeamnă să îţi laşi libere imaginaţia şi pofta de ceva bun, savurând cele mai provocatoare combinaţii în materie de clătite. În plus, poţi câştiga un voucher de consumaţie de 50 lei pentru fiecare dintre cele zece locaţii participante. Urmăreşte pagina de Facebook Tefal Romania sau a restaurantelor participante: Acuarela Bistro, Coftale, Crama DomneascăIl Villagio, InFusion Bistro and Sports Bar, 3 Kombinat, La Belle Epoque, Maison des Crêpes, Modelier, White Horse, şi află dacă te numeri printre câştigători.

Vino alături de Tefal şi bucură-te de proiectele sale pline de savoare! Scoate la iveală chef-ul din tine! Poftă bună de clătite, cu Tefal!

 

Despre Tefal®:

Tefal, ingeniozitate acasă

De peste 60 de ani, Tefal vine în întâmpinarea consumatorilor cu produse ingenioase pentru preparate echilibrate şi sănătoase, cu rezultate garantate. De la vase de gătit la aparate electrice şi de călcat, Tefal oferă soluţii inovatoare şi practice pentru a-ţi face viaţa mai uşoară şi pentru a te bucura de mai mult timp liber pentru tine şi pentru cei dragi.

Pentru mai multe informaţii, vizitează www.tefal.ro sau  www.facebook.com/TefalRomania.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.