Indiferent dacă ai nevoie de alimentare cu apă curentă în casă, ori dacă ai o grădină şi vrei să rezolvi problema irigaţiilor, răspunsul căutat stă în serviciile de execuţie a forajelor. Piaţa este destul de ofertantă din acest punct de vedere, de aici venind şi provocarea: cum te poţi asigura că firma pe care o alegi pentru o asemenea lucrare este şi cea potrivită?

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru a mai elimina din această dilemă, specialiştii care îşi prezintă ofertele în cadrul site-ului ecodrillforaje.ro ne-au oferit câteva repere de care trebuie să ţină cont cei care caută astfel de servicii.

Amatori versus profesionişti

În mod firesc, oricine va alege profesioniştii. Mulţi nu ştiu însă să facă distincţia între profesionişti şi amatori, fiind vorba de un domeniu despre care nu foarte multe persoane au cunoştinţe şi informaţii.

Probabil oricine a văzut cel puţin o dată hârtii lipite pe stâlpi, pe care erau trecute serviciile de execuţie foraje si câteva date de contact. De obicei astfel de oferte trebuie de fapt evitate. Cei atraşi de anunţ contactează persoanele respective, li se prezintă un preţ avantajos şi sunt convinşi destul de rapid. Greşeala se sesizează însă mult mai târziu, când lucrarea executată de astfel de amatori ajunge să genereze costuri greu de suportat.

Colaborarea cu profesionişti este cu siguranţă o recomandare - pentru a te asigura de faptul că eviţi amatorii în execuţia forajelor, poţi să ceri părerea celor care au mai apelat la serviciile lor sau poţi să verifici chiar recenziile lăsate de clienţii companiei, în cazul în care aceasta are şi o prezenţă online.

Experienţa în domeniu

Cu siguranţă nimeni nu îşi doreşte să aibă parte de „experimente” în propria curte, de săpături executate necorespunzător de către persoane fără prea multă experienţă în domeniu. În cazul alegerii firmei care va executa forajul este indicat să mergi pe principiul „reputaţia te precede”. Acest lucru nu înseamnă neapărat că firmele proaspăt intrate pe piaţă nu pot să ofere lucrări calitative, însă de regulă societăţile de profil cu ani de experienţă în spate sunt mai căutate.

Eco Drill poate fi un reper pentru cei interesaţi: activează în domeniul execuţiilor de foraje de peste 12 ani, având în portofoliu un număr impresionant de foraje realizate - peste 1.000. Aceste cifre denotă profesionalism şi experienţă în materie de foraje, exact ceea ce caută cei interesaţi de astfel de lucrări.

Alege o echipă de specialişti

O etapă esenţială pentru a te asigura de obţinerea unei lucrări conforme cu propriile preferinţe este să alegi o echipă de specialişti. Realizarea unui foraj presupune implicarea unor experţi, de la consultanţi la ingineri în geologie şi hidrogeologie. Asigură-te că echipa pe care o vei alege dispune de astfel de specialişti, altfel există riscul ca lucrarea finală să nu fie pe măsura aşteptărilor.

Echipamentele şi materialele utilizate

Profesionalismul personalului devine inutil, la fel şi calitatea materialelor utilizate, dacă pentru execuţia forajului nu se utilizează tehnologii şi echipamente performante. Firma aleasă pentru astfel de lucrări va trebui să dispună de utilaje moderne, puternice, care să ofere eficienţă şi execuţie conformă cu cerinţele specifice fiecărui foraj. Inclusiv cu privire la acest aspect, Eco Drill reprezintă un reper pentru cei interesaţi.

Servicii complexe şi complete

Unul dintre criteriile importante de selecţie a firmei cu care va fi realizat forajul este reprezentat de gama de servicii pe care societatea poate să o ofere. Simpla execuţie a unui puţ pentru alimentare cu apă sau pentru irigaţii nu este întotdeauna suficientă. Dacă firma aleasă poate să ofere şi servicii de montare, service şi mentenanţă ulterioară forării, cu siguranţă merită aleasă. În cazul celor de la Eco Drill, aceste servicii sunt completate şi de cele referitoare la instalarea şi întreţinerea sistemelor de energie neconvenţională - pompe de căldură şi diverse sisteme de pompare, panouri solare sau încălzire prin pardoseală.

Ca notă de final, recomandarea specialiştilor Eco Drill este ca alegerea firmei care va realiza forajul să nu ţină cont exlusiv de preţul lucrării. Informaţiile prezentate anterior vor ajuta chiar şi un necunoscător al domeniului să facă o alegere inspirată - chiar ofertele prezentate în cadrul website-ului ecodrill.ro pot constitui o recomandare. Cei interesaţi pot să afle detalii suplimentare accesând pagina menţionată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.