Eva Coşa este câştigătoarea celui mai dorit internship din aceasta vară – Adecco România CEO for One Month 2018 – pentru care au concurat 1.595 de tineri. Iniţiativa CEO1Month face parte din programul global al Adecco Way to WorkTM, ce are ca scop principal reducerea şomajul în rândul tinerilor, oferindu-le acestora oportunitatea de a-şi începe cariera şi de a-şi îmbunătăţii şansele de angajare prin adaptarea abilităţilor la cerinţele pieţei muncii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe plan global, în acest an, numărul de aplicaţii a fost cu aproximativ 72% mai mare faţă de anul precedent, peste 200.000 de tineri profesionişti concurând pentru oportunitatea de a lucra timp de o lună alături de CEO-ul grupului Adecco, Alain Dehaze.

”În fiecare an căutam tineri din toate domeniile, cu o mentalitate internaţională şi cu un set de competenţe care îi transformă în campioni. Printre cele mai  importante calităţi ale câştigătorilor se numără gândirea analitică şi abilităţile de găsire a soluţiilor potrivite, capacitatea de a lucra în echipă şi interesul pentru a învăţa lucruri noi. În cazul Evei, pasiunea şi valorile sale au înclinat balanţa pe ultima sută de metri, dar trebuie să spunem că toţi cei 5 finalişti ne-au impresionat şi suntem încrezători că astfel de tineri vor schimba radical România în viitorul nu foarte îndepărtat”, a declarat Florin Godean, country manager Adecco România.

”Bootcampul CEO For 1 Month a fost conceput sub forma unei experienţe de învăţare complete, aproape ca o poveste. Am observat continuitatea probelor, care au testat progresiv abilităţi complementare: de la creativitate şi inovare, la lucru în echipă, networking, leadership, persuasiune şi nu numai. Fiecare provocare ne-a scos din zona de confort şi ne-a obligat să ne adaptam. Cea mai dificilă probă a fost cea a proiectului de inovaţie. Astfel, am conceput “C-match”, o aplicaţie care creează cel mai eficient matching dintre Companii şi Candidaţi, gestionând job-urile temporare/sezoniere din perspectiva ambelor părţi, cu ajutorul unor funcţionalităţi adaptate la trendurile impuse de digitalizare”, arată Eva Coşa.

Eva Coşa va petrece luna iulie alături de Florin Godean, Country Manager-ul Adecco România şi va lucra cu echipa locală de management, confruntându-se cu o nouă serie de teste şi evaluări. În urma evaluărilor locale gestionate de fiecare ţară, 10 finalişti vor fi selectaţi pentru a participa într-un Bootcamp global, un program intens de pregătire şi testare, în urma căruia va fi selectat un tânăr lider care va petrece o lună întreagă alături CEO-ul Global al Grupului Adecco, la finalul căreia va primi un salariu de 15.000 euro. Dar experienţa nu se termină aici. Mulţi dintre finalişti continuă o carieră în cadrul Grupului Adecco. Ana Maria Mareş, CEO for One Month Adecco România 2016, a rămas în cadrul Adecco ca Specialist Marketing, focusându-se pe zona de digital. CEO-ul pentru O Lună Adecco Group 2017, a fost Ed Broadhead - acum şeful departamentului de Data Analytics al Grupului Adecco, la sediul său din Zurich. Ernesto Lamaina, fostul CEO for One Month din Italia, a devenit CEO al firmei Adia, marca digitală de recrutare la cerere a Grupului Adecco.

Video CEO for One Month Adecco România Bootcamp 2018

Pentru mai multe informaţii privind programul Adecco Way to Work™:

Way to Work Website: https://www.adeccowaytowork.com/en/

Adecco România website: https://www.adecco.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/AdeccoRomania/

Twitter: https://twitter.com/AdeccoRomania

LinkedIn: https://www.linkedin.com/AdeccoRomania

Despre Adecco România

Adecco România este cel mai mare jucător din domeniul resurselor umane, cu o cotă de piaţă de aproximativ 32% şi cu o cifră de afaceri de 87,5 milioane de euro, în 2017. Adecco România gestionează peste 7,000 de persoane angajate temporar şi deserveşte zilnic peste 600 de clienţi. Echipa Adecco numără în România mai mult de 250 de persoane, iar serviciile oferite au o plajă foarte largă, de la recrutare şi selecţie, la outsourcing, recrutare în masă, dar şi outplacement şi training.

Despre Grupul Adecco

Grupul Adecco este principalul furnizor mondial de soluţii de forţă de muncă. Zilnic, aproximativ 700,000 de oameni din întreaga lume beneficiază, graţie Grupului Adecco, de oportunităţi de muncă fie permanente, fie temporare. Cu peste 33,000 de angajaţi în 60 de ţări, schimbăm industria resurselor umane cu fiecare loc de muncă oferit. Colegii noştri deservesc peste 100,000 de organizaţii, cărora le furnizează forţă de muncă, servicii de resurse umane şi tehnologii de ultimă generaţie, necesare pentru a avea succes într-o economie globală aflată în permanentă schimbare. Suntem o companie listată în clasamentul Fortune Global 500 şi conducem prin puterea exemplului, creând valoare pentru toate părţile interesate, răspunzând astfel nevoilor societăţii şi, în acelaşi timp, stimulând inovaţia în afaceri. Cultura noastră bazarâ pe incluziune, echitate şi a muncâ în echipă, susţine atât persoanele, cât şi organizaţiile, stimulează economia şi contribuie la construirea unei societăţi mai bune. Aceste valori au un ecou pozitiv în rândul angajaţilor noştri, care ne-au votat pe poziţia a doua în clasamentul Great Place to Work® - World’s Best Workplaces, ediţia 2017. Construim un viitor pentru toţi.

The Adecco Group are sediul în Zürich, Elveţia. Adecco Group AG este o companie înregistrată în Elveţia (ISIN: CH0012138605) şi listată la SIX Swiss Exchange (ADEN). Grupul operează prin opt branduri principale: Adecco, Modis, Badenoch & Clark, Spring Professional, Lee Hecht Harrison, Pontoon, Adia şi YOSS.

bune. Aceste valori au un ecou pozitiv în rândul angajaţilor noştri, care ne-au votat pe poziţia a doua în clasamentul Great Place to Work® - World’s Best Workplaces, ediţia 2017. Construim un viitor pentru toţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.