Partidul Mişcarea Populară cere Guvernului Dăncilă să renunţe la decizia de a redirecţiona excedentul bugetar către salarii şi susţine că o asemenea decizie urmăreşte satisfacerea baronilor locali PSD şi cumpărarea de voturi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În loc să se preocupe de construcţia viitorului şi să aloce sume pentru investiţii, Guvernul PSD cheltuieşte bani pe salarii pentru a cumpăra voturi. Decizia Guvernului Dăncilă de a redirecţiona excedentul bugetar către salarii este o decizie iresponsabilă, care nu ţine cont de nicio planificare pe termen lung, ci doar încearcă să astupe găurile provocate de revoluţia fiscală”, a declarat Eugen Tomac, Preşedinte executiv al PMP.

Deputatul PMP crede că „prin această realocare de fonduri dinspre investiţiii spre consum, efectul va fi că baronii PSD vor putea dipune după bunul plac de bugetele locale. Ei vor diminua investiţiile pentru crea excedent şi a asigura plata salariilor mărite anul trecut, care altfel nu pot fi acoperite. Salariile din administraţia publică locală, în unele localităţi triplate fără fundament anul trecut, vor putea fi mărite din nou”.

În loc de apă, canalizare şi drumuri la ţară, vom avea angajaţi la primăria comunală cu haine de firmă, maşini noi şi care îşi petrec vacanţele în Tenerife”, a concluzionat Eugen Tomac.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.