Majoritatea adolescentelor adora sa se machieze si sa urmareasca tutoriale de make-up pe site-urile de social media, dar cum ar fi sa poti face chiar tu un vlog despre asta? Ei bine, nu este deloc greu, dar pentru a reusi in aceasta industrie, trebuie sa cunosti cateva secrete care te vor propulsa pe culmile succesului!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iata ce TREBUIE sa stii inainte de a porni pe drumul beauty vlogging-ului!

  1. Asigura-te ca ai un aspect placut in fata camerei

Pentru ca fizicul este un factor extrem de important si de apreciat in ziua de astazi, vei avea o groaza de urmaritoare care vor aspira la tehnicile tale de infrumusetare si nu numai. O persoana cu un aspect fizic placut si mereu zambitoare va avea intotdeauna de castigat, mai ales in domeniul vlogging-ului. 

Pe langa asta, felul in care te imbraci si accesoriile pe care le porti atunci cand te filmezi sunt foarte importante. Daca iti doresti sa iti accesorizezi outfit-urile cu piese care cu siguranta vor iesi in evidenta in fata camerei, achizitioneaza diferite bijuterii oferite de Brillias Butique, pentru a fi un model de feminitate si bun gust pentru urmaritoarele tale. Majoritatea make-up artistelor sunt urmarite datorita cunostintelor pe care le au in acest domeniu, dar si pentru ca stilul si modul lor de viata ii inspira pe ceilalti. 

  1. Achizitioneaza un echipament si amenajeaza un decor frumos

Pentru a avea un canal de make-up profesionist, nu este indeajuns doar sa iti filmezi cu telefonul mobil rutinele zilnice de machiaj. In primul rand, ai nevoie de un background, adica de un fundal atragator, care sa te caracterizeze. De exemplu, poti apela la un tapet cu motive florale, postere cu idolii tai, rafturi cu cartile tale preferate sau la foarte multe plante. Totusi, ai grija ca ceea ce este in spatele tau sa fie organizat intr-un mod cat mai aerisit, pentru a nu distrage atentia de la tutorialul tau.

In al doilea rand, trebuie sa ai un minim de echipament necesar, precum o lampa circulara cu LED si un aparat de filmat performant. De asemenea, pentru partea de montaj, vei avea nevoie de un program care sa iti permita editarea clipului video intr-un mod cat mai profesionist.

  1. Prezinta mereu produse de calitate

Un lucru esential este sa prezinti comunitatii tale cosmeticele preferate si pensulele pe care le folosesti, avand, in acelasi timp, grija ca acestea sa fie cu adevarat calitative. De ce? Pentru ca sfaturile si preferintele tale le vor face pe urmaritoare sa isi achizitioneze aceleasi produse. Atunci cand calitatea lor este indoielnica, fetele isi vor pierde increderea in sfaturile tale si iti vor scadea urmaritorii. 

  1. Surprinde-ti comunitatea

Este foarte bine ca, din cand in cand, sa organizezi cate un concurs la care comunitatea ta sa poata participa pentru a primi premii. De asemenea, odata ce esti cunoscută de marile branduri din industrie si devii o persoana placuta, nu ezita sa oferi si alte beneficii exclusive, doar pentru urmaritoarele tale!

Asadar, daca simti ca esti pregatita sa iti creezi propriul vlog si consideri ca ai anumite tehnici de make-up care le vor fi de folos fetelor, ia in considerare sfaturile de mai sus si nu mai sta pe ganduri. Succesul nu va intarzia sa apara!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.