Sigur ţi-e dor de vremea caldă, de soare şi hainele lejere! Iar când te gândeşti la vară, pielea ta trebuie să radieze de frumuseţe! Pentru că meriţi tot ce e mai bun, oferă-ţi Rowenta Instant Soft Compact EP9600! Epilatorul ce încorporează cea mai nouă tehnologie de îndepărtare a părului, cu lumină intens pulsată, acum la îndemâna ta!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fă-ţi o bucurie pe termen lung: scapă de epilatul costisitor şi dureros cu noul Rowenta Instant Soft Compact EP9600, aparatul cu lumină intens pulsată (IPL) care-ţi oferă rezultate profesionale la tine acasă! Tehnologia IPL asigură un epilat sigur, nedureros şi rezultate semi-permanente. În plus, Rowenta a încorporat în noul aparat sistemul exclusiv Pro Precision cu rolă de distanţare, cu ajutorul căruia nu vei rata nicio zonă şi nu vei trata de două ori acelaşi loc, evitând astfel riscul de ardere. Rezultatul: o piele fină şi sănătoasă, pregătită pentru vară!

Este momentul să uiţi de compromisuri când vine vorba de epilat!

Rowenta Instant Soft Compact foloseşte cea mai nouă şi mai performantă tehnologie în materie de îndepărtat părul chiar şi din cele mai sensibile zone! Cu lumina intens pulsată (IPL), epilarea devine complet nedureroasă, igienică, iar rezultatele sunt peste aşteptări! Şi le vei vedea chiar după prima utilizare a aparatului! Rowenta Instant Soft Compact este testat şi aprobat din punct de vedere dermatologic, deci nu există niciun risc pentru piele!

E timpul să nu-ţi mai agresezi pielea cu substanţe chimice ale căror efecte pe termen lung pot fi dăunătoare. Rowenta Instant Soft Compact are încorporat un senzor şi un detector de culoare, care blochează impulsul luminos dacă lampa aparatului nu este în contact deplin cu pielea sau dacă pielea este prea închisă la culoare.

Cu Rowenta Instant Soft Compact te bucuri de sesiuni de epilat rapide, în confortul casei tale şi în condiţii de siguranţă. Nu ai nevoie de mai mult de câteva minute pentru axile, zona bikinilor şi braţe, iar picioarele tale vor arăta fabulos în doar 20 de minute !

Aparatul are cinci niveluri de intensitate, pentru ca procesul de îndepărtare a părului să fie sigur în orice condiţii. Iar filtrul UV încorporat garantează siguranţa pentru ochi şi piele în timpul procesului de epilare. 

Rowenta Instant Soft Compact EP9600 îţi oferă tehnologia viitorului pe termen lung! Aparatul are două lămpi de 75.000 de flash-uri fiecare, acestea fiind interschimbabile pentru a creşte durata de viaţă a produsului.

Pregăteşte-te să ai un corp impecabil vara viitoare! Mănâncă sănătos, fă sport şi nu uita de pielea ta! Oferă-ţi Rowenta Instant Soft Compact, simbolul tehnologiei inovatoare în materie de epilat!

Despre Rowenta                                    

Rowenta a luat naştere în 1909, în Germania. Brandul satisface nevoile consumatorilor aflaţi în căutarea produselor de înaltă performanţă, uşor de folosit şi cu design funcţional pentru uzul cotidian. Rowenta dispune de o gamă largă de produse, de la dispozitive pentru hairstyling şi epilatoare, la aspiratoare şi produse pentru îngrijirea ţesăturilor, create din respect pentru consumator şi pentru mediul înconjurător. Pentru mai multe informaţii accesează www.rowenta.ro, www.facebook.com/RowentaRomania

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.