Adio, programare la salon! Adio, fire de păr inestetice! Adio, stresului epilării clasice, neplăcute şi dureroase! Soluţia vine de la Rowenta Instant Soft Compact, epilatorul performant şi modern, ce garantează rezultate profesionale şi o piele catifelată pe termen lung, prin îndepărtarea rapidă şi semi-permanentă a firelor de păr nedorite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Blând cu pielea, nemilos cu firele de păr

Datorită performanţei ridicate a tehnologiei IPL şi a sistemului inovator Pro Precision, cu rolă de distanţare, nu vei rata nicio suprafaţă a pielii şi nu vei trata de două ori aceeaşi zonă. Pentru şi mai multă siguranţă, Rowenta Instant Soft Compact include un detector care blochează impulsul luminos, pentru a evita arderea, dacă suprafaţa ce urmează a fi tratată este prea deschisă sau prea închisă la culoare, sau dacă aparatul nu a intrat în contact deplin cu pielea. În plus, ochii sunt protejaţi datorită filtrului UV de înaltă performanţă încorporat.

Testat şi aprobat dermatologic conform celor mai ridicate standarde, aparatul Rowenta Instant Soft Compact foloseşte lumina intens pulsată (IPL), o metodă sigură şi eficientă, prin care se aplică impulsuri de lumină, dozate optim, chiar la rădăcina firului de păr, inhibându-i astfel creşterea, fără riscul de ardere şi fără durere.

Pe scurt, fasciculul de lumină concentrat este focalizat cu precizie chiar la rădăcina firului de păr ce trebuie îndepărtat - pentru rezultate rapide şi performante.

Grijă deosebită pentru piele!

Epilarea cu lumină intens pulsată utilizează un spectru de emisie larg, blând cu pielea, dar eficient în îndepărtarea firelor de păr. Astfel, cu epilatorul Rowenta Instant Soft Compact beneficiezi de tehnologia IPL, sigură şi confortabilă, ca într-un salon profesionist. În plus, nu trebuie să aştepţi luni întregi pentru o piele fină - cu Rowenta Instant Soft Compact, rezultatele sunt vizibile încă de la prima şedinţă şi durează timp îndelungat!

Tips & tricks în utilizarea unui aparat IPL!

Este recomandat ca pielea să nu fi fost în ultimele patru săptămâni expusă la soare sau la razele UV ale solarului, să nu aibă iritaţii, răni sau afecţiuni medicale. Aluniţele trebuie protejate cu plasturi şi orice bijuterie trebuie îndepărtată înaintea şedinţelor de epilare.  Pentru o eficientizare maximă a pulsaţiilor luminoase asupra rădăcinii, înainte de epilarea cu IPL nu este recomandat să utilizezi un epilator sau ceară. Poţi repeta sesiunea după două săptămâni, pentru că nu toate firele cresc în acelaşi timp,iar pentru întreţinere, poţi relua şedinţa de epilare peste câteva luni.

Concluzia? Instant, soft, simplu şi eficient! Fără fire nedorite de păr, fără durere şi în deplină siguranţă! Lasă tehnologia de ultimă oră să lucreze în avantajul tău – prin epilatorul Rowenta Instant Soft Compact!

Despre Rowenta                                 

Rowenta a luat naştere în 1909, în Germania. Brandul satisface nevoile consumatorilor aflaţi în căutarea produselor de înaltă performanţă, uşor de folosit şi cu design funcţional pentru uzul cotidian. Rowenta dispune de o gamă largă de produse, de la dispozitive pentru hairstyling şi epilatoare, la aspiratoare şi produse pentru îngrijirea ţesăturilor, create din respect pentru consumator şi pentru mediul înconjurător. Pentru mai multe informaţii accesează www.rowenta.rowww.facebook.com/RowentaRomania

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.