Electrocasnicele sunt de nelipsit din casa oricarei persoane. Unele dintre ele sunt absolut necesare, precum masina de spalat sau frigiderul, in timp ce altele sunt menite sa iti usureze munca in casa, cum ar fi aspiratorul robot.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 Bucataria este cu siguranta o zona a casei in care merita sa investesti. Fie ca gatesti des sau preferi sa comanzi, ai nevoie de o bucatarie complet utilata pentru nevoi de zi cu zi, de la un mic dejun rapid si pana la o seara cu prietenii la un pahar de vin.

 In ultimii ani, design-ul modern a castigat teren si a devenit din ce in ce mai popular, atat datorita aspectului sau estetic placut, cat si faptului ca mareste confortul in propria casa. Dintr-o bucatarie moderna fac parte mobila si electrocasnicele in egala masura, ambele fiind la fel de importante.

 Daca iti doresti o bucatarie moderna si complet functionala, iata ce electrocasnice merita sa achizitionezi

 Electrocasnice pentru a gati mai simplu

 Indiferent de cat de des gatesti este esential ca acest lucru sa fie cat mai usor pentru tine, sa nu iti consume foarte mult timp si sa nu iti lase mult de munca pentru a curata dupa ce ai terminat.

 Pentru a gati mai simplu si mai eficient poti folosi aparate precum friteuza cu aer cald sau multicooker-ul. Friteuza cu aer cald sau air fryer-ul te poate ajuta sa gatesti o multime de preparate fara sa lasi in urma dezordine si intr-un timp foarte scurt. Poti prepara carne, legume, ba chiar si prajituri.

 Un multicooker functioneaza ca o oala sub presiune de dimensiuni mari, insa are in plus functii diverse. Poti pregati supa, mancaruri cu sos, ba chiar sa prepari si paine folosind un multicooker, iar timpul de gatire efectiv se reduce chiar si la jumatate comparativ cu metodele clasice de gatit.

Vitrine frigorifice

Daca iti doresti o bucatarie moderna, atunci o vitrina frigorifica poate fi o alegere inspirata. Aceaasta are si rol decorativ, deoarece are un design placut si se poate integra in mobilier, dar te va ajuta si sa depozitezi eficient bauturi diverse, de la vinuri si pana la racoritoare.

Astfel, nu vei irosi spatiu pretios din frigider si vei putea sa iti surprinzi invitatii ori de cate ori iti calca pragul cu o bautura rece si gustoasa. Alege o vitrina frigorifica de pe altex.ro daca iti doresti un aparat de calitate la un pret avantajos.

 Masina de spalat vase

 O masina de spalat vase este cea mai buna alegere pe care o poti face pentru a avea o bucatarie moderna si a economisi timp pretios. Aceasta iti va usura munca de zi cu zi si va curata vasele eficient.

 Vestea buna este ca poti gasi modele pentru toate buzunarele, astfel incat sa nu trebuiasca sa investesti o suma mare de bani pe acest aparat daca nu iti doresti.

 Electrocasnicele care iti fac viata mai usoara si contribuie si la design-ul bucatariei tale reprezinta intotdeauna o alegere inspirata. Alege-le in functie de nevoile tale, dar si de dimensiunile bucatariei pentru un rezultatul final impecabil.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.