Echipa Bunuri Executate realizează şi distribuie cel de-al doilea infographic prin care explică în detaliu acţiunile etapizate prin care un bun ajunge să fie obiectul procedurii de executare silită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Al doilea infographic, cel care explică fluxul prin care trece un bun încă din stadiul de achiziţie a unui viitor debitor, până la cel de investiţie încheiată sau reevaluare, a fost realizat. Acesta vine în continuarea fluxului bunurilor aflate în proprietatea băncii, care a deschis această serie şi care a fost lansat la finalul anului trecut. Seria infographicelor create de Bunuri Executate îndeplineşte unul dintre scopurile platformei – acela de a oferi informaţii corecte, complete şi comasate pe înţelesul tuturor. Astfel că, specialiştii echipei realizează periodic articole, studii şi analize bazate pe surse sigure, dar şi conţinut vizual dedicat investitorilor şi tuturor persoanelor interesate de acest domeniu sau care doresc să achiziţioneze un bun executat.

Unul dintre proiectele pe care Bunuri Executate le-a demarat încă de la finalul anului 2017 constă în segmentarea categoriilor de bunuri mobile şi imobile şi explicarea fluxului parcurs de fiecare categorie în parte, dar şi a contextului alcătuit din etape specifice. Această acţiune facilitează înţelegerea tuturor aspectelor conexe care apar în cadrul procedurilor, şi care sunt de cele mai multe ori neînţelese sau interpretate greşit. Primul infographic a fost dedicat celei dintâi categorii de bunuri – cele aflate în proprietatea băncii. Astfel că persoanele care doresc să achiziţioneze un astfel de bun sunt informate şi cunosc toţi paşii care duc la încheierea unei investiţii rentabile.

Cel de-al doilea infographic este dedicat bunurilor aflate în procedura de executare silită şi explică etapele întregului flux specific. Acesta reuneşte un cumul informaţional complex, aduce adăugiri pentru a ajuta cititorii să înţeleagă dincolo de termenii de specialitate care, de cele mai multe ori nu doar că îngreunează procesul de înţelegere, dar pot să creeze confuzii. Cu o structură simplă şi uşor de parcurs, cu informaţii şi menţiuni care nu pot fi trecute cu vederea, cea de-a doua lucrare vizuală a echipei vine în ajutorul tuturor celor interesaţi de acest domeniu dinamic, dar controversat, care este de cele mai multe ori caracterizat de speculaţii.

Potenţialii cumpărători care nu sunt informaţi corect au, deseori, neclarităţi cu privire la anumite aspecte definitorii ale acestui segment al domeniului imobiliar. Un bun exemplu este reprezentat de bunurile aflate în proprietatea băncii care nu se diferenţiază de cele obişnuite decât prin natura proprietarului lor, însă acest lucru le este necunoscut multor persoane.

De aceea, echipa Bunuri Executate, informează toate categoriile de persoane fizice sau juridice implicate. Acordă consultanţă gratuită de specialitate potenţialilor cumpărători şi investitori şi oferă suport calificat executorilor judecătoreşti, lichidatorilor judiciari, practicienilor în insolvenţă şi instituţiilor bancare sau nebancare implicate în valorificarea bunurilor executate, lichidate sau aflate în proprietatea creditorilor.

Platforma BunuriExecutate.ro îşi propune să strângă într-un singur loc toate bunurile mobile şi imobile din România aflate în diferite stadii de executare. Site-ul vine pe de o parte în ajutorul tuturor persoanelor fizice şi juridice care vor sa investească şi să achiziţioneze aceste tipuri de bunuri, deoarece pot fi cumpărate la preţuri mai mici decât preţurile pieţei, iar pe de altă parte, în ajutorul instituţiilor financiar bancare şi nebancare care vor sa valorifice cat mai repede aceste tipuri de bunuri.

Echipa acordă potenţialilor cumpărători consultanţă de specialitate, prin consilieri cu experienţă în domeniu precum şi reprezentare juridică prin avocaţi specializaţi, în tot procesul de achiziţie şi până la finalizarea tranzacţiei.

Echipa Bunuri Executate:

Telefon: 0786 925 740 / 0786 925 741

Email: contact@bunuriexecutate.ro

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.