Incepand cu luna iunie 2018, Easypost devine partener logistic evoMAG pentru livrarea comenzilor in sistem click&collect, în Bucureşti. De acum, cumparatorii retailer-ului online pot opta pentru ridicarea produselor comandate de la cel mai convenabil terminal automat Easypost. Serviciul include posibilitatea achitarii in numerar a contravalorii comenzilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Easypost opereaza 21 de terminale automate de livrare in Bucuresti. Acestea sunt amplasate in zone usor accesibile, in locatii cu program non-stop, si se pot opera pe baza instructiunilor, fara asistenta.

Optiunea se adreseaza clientilor cu un stil de viata activ, care nu doresc sa astepte la o adresa fixa primirea cumparaturilor online. Coletul preluat de la evoMag este livrat la automatul selectat chiar in ziua comenzii si ramane disponibil pentru ridicare timp de 48 de ore.

"Vrem ca prin solutia noastra de livrare sa sustinem dezvoltarea comertului online romanesc. Parteneriatul cu evoMAG, unul din liderii domeniului, ne onoreaza.

Credem ca solutia Easypost ofera beneficii nu doar comerciantilor si cumparatorilor, ci si comunitatii. Comerciantii au costuri mai mici pentru livrare si ofera diversitate clientilor lor. Cumparatorii se bucura de libertatea de a alege momentul de preluare a comenzii si de un grad ridicat de discretie. Comunitatea beneficiaza de mai putin trafic auto generat de livrarile door-to-door.", afirma Catalin Turcu, fondator Easypost.

Easypost si-a inceput activitatea in 2016, ambele componente ale solutiei, software si hardware, fiind dezvoltate in Romania. Serviciul se adreseaza in special operatorilor eCommerce, fiind complet adaptat particularitatilor pietei locale. Easypost pune la dispozitia magazinelor online extensii gratuite pentru platformele de eCommerce uzuale si ofera suport pentru implementare rapida in platforme personalizate.

www.easypost.ro

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.