E-INFRA (Electrogrup Infrastructure S.A.) anunţă că Daniel Farmache, unul dintre cei mai apreciaţi bancheri de investiţii ai tinerei generaţii, a fost numit în funcţia de Deputy CEO al holding-ului E-INFRA, unul dintre cele mai mari grupuri de infrastructură private din România. El ocupă această poziţie din luna iunie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Daniel Farmache se alătură E-INFRA după ce anterior a făcut parte din divizia de investment banking a Citigroup din Londra, lucrând în cele mai mari IPO-uri şi mandate M&A din Europa Centrală şi de Est, Orientul Mijlociu şi Africa. Înainte de această poziţie, Daniel Farmache a lucrat în cadrul biroului Citi din România pentru mari companii cu capital românesc, în tranzacţii pe pieţele de capital şi diverse structuri de credit. În 2016, Daniel Farmache a fost consilier în Cancelaria Prim-ministrului şi director de cabinet al ministrului Muncii.

“Cooptarea lui Daniel Farmache în echipa de management E-INFRA reflectă strategia noastră de a atrage specialiştii de top înapoi în ţară şi de a le fructifica expertiza internaţională în beneficiul companiilor din grup. Alături de el, vom continua să livrăm proiecte complexe de infrastructură care necesită mecanisme de finanţare adaptate, pe care Daniel le aduce în grup după o experienţa internaţională în City-ul londonez,” a declarat Marian Pantazescu, CEO E-INFRA.

Daniel Farmache este absolventul unui MBA la London Business School, cu un stagiu la Massachusetts Institute of Technology, este licenţiat cu first class honours în finanţe-bănci în Marea Britanie (University of Reading – ICMA Centre) şi în drept la Bucureşti (Universitatea Nicolae Titulescu) şi deţine certificatul CFA (Chartered Financial Analyst).

”Sunt onorat şi entuziasmat să pun tot ce am învăţat în slujba unei viziuni ambiţioase a capitalului privat românesc”, spune Daniel Farmache. ”Am lucrat în trecut cu companii de top în regiune şi văd E-INFRA devenind una dintre ele, pe fundaţia existentă de valori sănătoase – muncă de calitate, cultură antreprenorială şi integritate. Împreună cu Teofil, Simion, Marian şi echipa, vrem să transformăm E-INFRA într-un lider regional, care îmbunătăţeşte vieţile oamenilor prin infrastructuri moderne.”

Despre E-INFRA

E-INFRA (Electrogrup Infrastructure S.A.) este un grup de companii active în domeniul infrastructurii, a cărui viziune este aceea de a susţine calitatea vieţii oamenilor printr-o infrastructură modernă.

Misiunea grupului este să contribuie la creşterea economică şi socială prin stimularea dezvoltării infrastructurii moderne, extinderea continuă a investiţiilor şi specializarea expertizelor proprii.

Din grup fac parte Electrogrup SA, Direct One SA, Netcity Telecom SRL, Nova Power & Gas SRL şi WESEE SRL, care reunesc în prezent peste 700 de angajaţi şi au generat o cifra de afaceri consolidată la nivelul anului 2017 de peste 100 milioane de euro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.