Vanzarea unui imobil nu trebuie grabita, altfel va alegeti cu o prima oferta si nu veti sti cat mai puteati specula. Insa si nerabdarea intervine, cand refuzul unor oferte este constant, tocmai din ideea de a mai vedea ce altceva mai apare. Este cert ca si modalitatea de abordare aici conteaza. Asa ca in randurile ce urmeaza descoperiti cateva sfaturi, dintre cele pe care nu vi le dezvaluie nimeni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anunt realizat complex si atragator

O prima interactiune pe care o au posibilii interesati de ceea ce se ofera spre vanzare este desigur anuntul. Practic, sunt cateva secunde ce fac diferenta; deci cum faceti ca un anunt sa capteze atentia? Unii spun ca mai bine nu se include pretul, tocmai pentru a starni curiozitatea. De fapt, ar putea conta sa fie vorba de un anunt complex: zona, pret, dotari, facilitati. Fotografiile relevante si de calitate sunt si ele cheia. 

Baza in sursele de informare

Unde cauta o persoana intersata sa cumpere un imobil? Printre alte surse se pare ca un portal de anunturi imobiliare este un punct de interes. Asadar, mizati si pe acestea. Sansele sunt mai multe in cadrul unui portal online, avand in vedere ca acest mediu este cel care aduce rezultate mai rapide in cautari.

O recomandare este compariimobiliare.ro. Nu numai ca acopera anunturi imobiliare din toata tara, insa acestea sunt actualizate constant si astfel un public larg isi poate gasi aici informatiile necesare. De asemenea, acest portal este vast si se dedica atat celor care intentioneaza sa vanda, cat si celeilalte tabere, a celor care doresc sa cumpere.

Evaluare corecta si justificata

Dezamagirea unora este de a nu gasi clienti in conditiile in care cer foarte mult. Este destul de usor sa va lasati condusi de aspectul sentimental ce va leaga de locul respectiv, insa din pacate acest factor nu poate fi inclus in tranzactie. Poate ca ar fi mai bine sa cereti un ajutor specializat, cel putin pentru a obtine o evaluare si a sti la ce suma sa va raportati vis a vis de ceea ce cereti.

Investitii cat de cat

Un prim impact pe care il au cei care trec pragul unei case este legat de aspect. Asadar, trebuie sa va pregatiti pentru a crea o buna impresie celor care vin sa viziteze apartamentul sau garsoniera pe care o vindeti.

Este de preferat sa existe curatenie, o asezare aerisita, adica nu incarcati locul cu piese de mobilier. Optati pentru oglinzi caci au efect de marime a spatiului, desi este doar un efect optic. Ar fi bine ca vizita sa fie pe timp de zi, cand exista lumina naturala. De asemenea, un strat de var si mici reparatii sunt de facut pana cand deschideti usa casei celor doritori sa o viziteze.

Orice mic detaliu conteaza. Pentru ca acolo unde sunt stricaciuni evidente sau unde se descopera anumite defecte, increderea celor interesati scade.

Sansele de a reusi sa vindeti consta intr-o abordare complexa si in flexibilitatea demonstrata de a mai negocia pretul, in functie de ofertele primite.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.