Majoritatea băieţilor care doresc să-şi surprindă partenerele, le oferă o vacanţă la mare, undeva la munte sau în străinătate. Dar de ce să nu fii tu acela special şi să-ţi duci iubita direct într-un oraş din ţara noastră superbă ca să vizitaţi locuri noi şi să descoperiţi multe lucruri interesante, lucruri pe care nu le ştiaţi până acum. Braşov şi Bucureşti sunt două oraşe care se află la două extreme diferite, dar ambele sunt atât de adorate de turişti, mai ales de cei străini, pentru arhitectura lor fabuloasă şi pentru sumedeniile de activităţi pe care le poţi face în ambele oraşe. Descoperă în articolul următor de ce merită să alegi Braşov sau Bucureşti pentru o vacanţă romantică în cuplu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ce au Braşov şi Bucureşti aşa special?

Parcurile sunt uimitoare

Bucureşti are o mulţime de parcuri fermecătoare care sunt absolut superbe în orice anotimp ai merge. Parcul Herăstrău, Cişmigiu şi Erorilor sunt doar câteva variante care merită puse pe lista ta de obiective de văzut în capitală. Fiecare parc are ceva unic care te va impresiona prin peisagistica extrem de vastă, prin lacurile superbe, prin aranjamentele florale minunate şi faptul că aveţi loc să faceţi diverse activităţi, cum ar fi un picnic relaxant pe iarbă verde.

Din punctul de vedere al parcurilor, Braşovul este renumit pentru parcul lui de aventură, cel mai mare din Europa de Est. Aşadar, dacă partenera ta adoră aventurile şi provocările, atunci trebuie neapărat s-o surprinzi cu o vacanţă în acest parc.

Unele locuri şi localuri sunt adevărate comori ale oraşelor

Fiecare oraş are ceva special, dar Braşovul şi capitala au comori adevărate. Arhitectura superbă a ambelor oraşe, istoria lor vastă, decorul din anumite părţi ale oraşelor şi unele localuri sunt absolut superbe. Şi dacă vrei s-o surprinzi şi mai tare pe persoana iubită, ai putea să-i oferi un mic dar în una din locurile impresionante din oraş şi care vă oferă un sentiment aparte. De exemplu, puteţi să vă luaţi cazare cu vedere spre dealul Tâmpa şi să savuraţi un pahar de vin absolut fenomenal. Între-timp, poţi s-o surprinzi cu florile ei preferate ca să se simtă şi mai specială. Pentru acest lucru, trebuie să apelezi la o florărie cu livrare în Bucureşti sau Braşov cum este Californiaflowers.ro, care îţi va crea cel mai superb buchet de flori pentru iubita ta care merită absolut totul.

Bucureşti are o sumedenie de localuri şi cafenele care sunt decorate în stil vintage şi care au grădini mari unde puteţi bea o cafea bună în timp ce îi oferi un set frumos de bijuterii. Astfel, veţi prinde aceste momente în poze împreună cu florile superbe din grădină.

Ambele oraşe sunt pline de viaţă

Dacă sunteţi genul de cuplu mai petrecăreţi, atunci Bucureşti clar este oraşul care vă reprezintă. Agitaţia, nebunia şi viaţa de noapte din Centrul Vechi sunt absolut incomparabile, tocmai din acest motiv capitala este locul unde nu vă veţi plictisi deloc în serile de vacanţă.

Pe de altă parte, dacă vă place petrecerea, dar doar pentru perioade scurte de timp, atunci Braşovul este de neratat, pentru că este oraşul unde se organizează extrem de multe concerte şi festivaluri, mai ales pe timp de vară. În plus, dacă amândoi sunteţi îndrăgostiţi de evenimentele culturale şi artistice, atunci rezervă cazarea chiar acum.

Fiecare oraş din România are ceva special, dacă toate oraşele ar fi la fel, unde am mai călători? Secretul este să te documentezi bine asupra oraşelor unde nu aţi mai fost, dar iubita ta doreşte să le viziteze şi fă cea mai bună alegere pentru amândoi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.