Odata cu trecerea timpului, devenim din ce in ce mai ocupati, iar toate problemele legate de birocratie trebuie sa le rezolvam cat mai usor si rapid cu putinta. Se pot pierde ore, daca nu chiar zile intregi de la obtinerea fisei medicale pentru permisul auto si pana la intrarea in posesia actului propriu-zis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tinand cont de faptul ca timpul este atat de pretios si nu iti permiti sa pierzi ore importante pe holurile clinicilor medicale sau asteptand la coada pentru a obtine permisul, noi iti punem la dispozitie cea mai potrivita solutie, cate te va ajuta sa economisesti timp si bani!

Daca vrei sa obtii sau sa iti reinnoiesti permisul de conducere, StandardMed este clinica medicala de incredere care furnizeaza cel mai bun raport calitate-pret pentru fisa medicala pentru permisul auto, oferind in acelasi timp punctualitate si eficienta inegalabile.

Pentru pretul de numai 125 de Lei, vei dobandi fisa medicala pentru permisul auto (categoriile A sau B) in maximum 1 ora si jumatate de la completarea formularelor. In situatia in care acest interval este depasit, ti se va restitui 50% din suma platita.

Pe langa pretul avantajos, un alt beneficiu oferit de clinica StandardMed este prezenta simultana a medicilor pentru toate cele 6 specialitati cuprinse in certificatul medical necesar:

- medicina interna,

- ortopedie,

- neurologie,

- psihiatrie,

- oftalmologie

- ORL

In plus, toti cei care efectueaza analizele pentru obtinerea fisei medicale pentru permisul auto in cadrul acestei clinici, beneficiaza de 20 de Lei reducere la orice consultatie medicala realizata la StandardMed.

Clinica StandardMed este acreditata si poate elibera chiar si avizul psihologic util tuturor persoanelor care doresc sa urmeze cursurile scolii de soferi, cat si persoanelor care au permisul suspendat sau anulat pentru diverse abateri. Tot in cadrul clinicii se pot realiza si analizele medicale complete pentru preschimbarea permisului auto de catre cei care au acest act expirat sau care trebuie reinnoit.

La receptia clinicii StandardMed gasesti toate formularele tip prevazute de lege, cu evaluarile medicale necesare, iar pacientii au obligatia de a se prezenta cu urmatoarele documente:

- Carte de identitate/ Buletin;
- Fisa de scolarizare- in cazul celor care urmeaza scoala de soferi;
- Adeverinta de la medicul de familie in care sa fie mentionat ca solicitantul este apt pentru a conduce (sau parafa din partea medicului de familie pe fisa pentru permisul auto la punctul B) in cazul in care pacientul figureaza cu boli cronice in evidenta medicului de familie;
- Scrisoare medicala de la medicul diabetolog in care sa fie trecute diagnosticul, tratamentul si recomandarea daca solicitantul este apt pentru a conduce (in cazul bolnavilor de diabet);
- Ochelari de vedere (daca este cazul).

Pentru a preschimba permisul de conducere (expirat, deteriorat, schimbare nume etc), trebuie depuse la Politie urmatoarele documente:

- fisa medicala pentru permis auto obtinuta de la StandardMed;
- dovada platii taxei pentru permisul auto;
- carte de identitate si permis auto in original.

Clinica medicala StandardMed iti ofera cea mai rapida solutie pentru tine! Cu o singura deplasare, rezolvi totul facil si in cel mai scurt timp!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.