În ultimii ani asistăm la un fenomen legat de magazinele de tip second hand. Acestea sunt considerate surse rentabile încât s-a ajuns la comercializarea diverselor lucruri la mâna a doua, nu doar a hainelor. Se vinde aproape orice, de la obiecte casnice la decoraţiuni, jucării etc. Importantă în această poveste este sursa acestor magazine şi anume depozitele, bine organizate şi aprovizionate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aliniate în rândul shop-urilor online, depozitele de haine second hand precum este  mileniumshopping.ro demonstrează că business-urile de acest gen merg ca pe roate. După  ani de evoluţie, astfel de comercianţi şi-au învăţat lecţia, în sensul în care ştiu că trebuie să ofere calitate, diversitate şi preţuri bune. În unele cazuri condiţiile de colaborare sunt chiar mai complexe de atât, ceea ce nu poate decât să încânte.

Exemplul Milenium Shopping

În oferta de produse second hand cei de la Milenium Shopping acoperă aproape toate ariile de interes, produse pentru femei, bărbaţi, copii, de sezon. În catalogul de oferte sunt incluse amestecuri de haine, precum şi o linie de lavete din bumbac de diferite dimensiuni. Alte produse includ covoare de mici dimensiuni, cravate, accesorii precum curele, baticuri, draperii etc.

Aşadar diversitatea de produse, atât personale, cât şi casnice sunt un prim atu. Cei care se axează pe o astfel de sursă pot achiziţiona variate pachete de articole. Iar aici trebuie detaliat modul în care Milenium Shopping îşi desfăşoară activitatea.

Sursa - sunt produse de provenienţă la fel de diversă, din ţări dezvoltate precum Germania - Frankfurt, Austria, Suedia, Anglia sau Olanda. Asta înseamnă că îşi asigură din start un nivel calitativ al hainelor, excluzând pierderile. Mult timp s-a mers pe ideea de noroc, lotul de haine neputând fi verificat la cumpărare, cumpărătorul risca să aibă şi haine uzate în conţinut. După ani distanţă, o astfel de practică nu mai există sau cel puţin cei care îşi îndreaptă atenţia spre calitate, aleg un furnizor după  acest reper, exclusiv.

Ambalarea - până să fie manipulate spre ambalare hainele sunt atent sortate şi triate. Cei de la Milenium Shopping sunt atenţi la aceste etape. Diferenţa o face nu doar mirosul, aspectul, cât şi modul în care pun în valoare stocurile. Aşadar, produsele second hand trec prin etape de spălare, dezinfectare şi abia apoi ajung împachetate pe categorii de triaj.

Livrare în toată ţara - depozitul de haine de acest gen ar face bine să aibă un punct de lucru accesibil. Ştim cu toţii că şi acest lucru contează. Poate că mai practic ar fi să existe posibilitatea de livrare oriunde în ţară. Iată că online-ul a reuşit şi de această dată să fie un bun aliat, oferind şansa de a scurta din timp şi din efort cu ceea ce înseamnă aprovizionarea şi completarea de stoc a unui magazin second hand.

Milenium Shopping dispune de depozit generos, dar comenzile pot fi făcute online şi livrate oriunde în ţară. Există desigur avantaje multiple ale metodei de acest gen.

La ce sunt atenţi clienţii şi cum devin fideli unor magazine de profil

De partea cealaltă, publicul consumator caută la un magazin de tip second hand produse diverse şi mai ales de calitate. Chiar dacă nu sunt noi, acestea trebuie să fie utile timp îndelungat. Vor deveni clienţi fideli acolo unde stocurile sunt reactualizate constant, acolo unde există schimbări de produse, nu doar conform cu sezonul.

De asemenea, clientul apreciază preţurile mici. Dacă se întâmplă ca produsele de tip second hand să fie unele de la mari branduri sau cele mai mici semne de uzură, produse care au număr mic de purtări încât par ca noi preţurile pot fi şi mai mari, dar să păstreze un raport echitabil cu partea de calitate.

Chiar dacă este vorba de haine vândute la kilogram, contează fiecare produs în parte. Un business reuşit din acest punct de vedere susţine şi dezvoltarea magazinelor care vând en detail. Cele două domenii aproape că depind unul de altul. Pentru reuşita acestora este nevoie de implicare şi de ceva mai mult decât simpla cantitate mare de produse.

Oferta Milenium Shopping

Milenium Shopping a devenit un reper pentru această nişă. Oferta este disponibilă online, dar se adresează numai celor care cumpără cantitate generoasă, adică celor care dispun de magazine de tip second hand. Detalii aici.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.