Tu ce cadou ţi-ai pregătit sub bradul de Crăciun? Dacă încă nu ţi-ai ales unul, noi îţi oferim o sugestie care îţi va îmbunătăţi stima de sine şi te va face să râzi din nou cu poftă – implanturi dentare rapide de la dr. Leahu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Zâmbetul este o carte de vizită ce spune multe despre stilul tău de viaţă, iar dacă ai probleme cu lipsa mai multor dinţi, cu siguranţă nu poţi râde cu aceeaşi încredere. Clinicile stomatologice dr. Leahu îţi vin în ajutor cu sisteme de implanturi dentare rapide, de ultimă generaţie şi calitate germană, astfel încât să îţi recapeţi zâmbetul la care ai visat dintotdeauna.

Unul dintre cei mai buni specialişti în implanturi dentare rapide şi referent Bredent, dr. Ionuţ Leahu, îţi garantează reuşita tratamentului şi îţi oferă certitudinea că în doar 24 de ore îţi vei recăpăta încrederea de a zâmbi mai mult şi că stima de sine va creşte considerabil.

Alături de tehnologii stomatologice inovatoare, dr. Ionuţ Leahu a obţinut pentru pacienţii români şi străini (veniţi prin programul său de turism dentar), o rată de succes de 100% a oseointegrării implantului dentar rapid. Astfel, având cele mai multe intervenţii fast&fixed, clinicile stomatologice Dr. Leahu sunt numărul 1* în fixe - danturi fixe în 24 de ore (*realizate în perioada iunie-august 2016 în România)!

Cazurile pe care dr. Ionuţ Leahu le-a rezolvat cu aceste implanturi dentare rapide de tipul fast&fixed au fost dintre cele mai diverse: de la pacienţi purtători de proteze dentare care şi-au dorit dinţi ficşi, cei care şi-au pierdut toţi dinţii şi şi-au dorit o lucrare fixă de calitate, la cei care au avut dinţi irecuperabili sau care nu au mai putut susţine o lucrare fixă pe proteze dentare.

De ce să vii în clinicile stomatologice dr. Leahu pentru un tratament cu implanturi dentare rapide

Cel mai bun motiv este acela că viaţa ta se va schimba la 360 de grade – te vei bucura de o dantură complet funcţională şi estetică, cu care poţi mânca orice îţi doreşti, apoi să îţi reiei viaţa socială imediat după intervenţie.

Prin investiţiile constante în tehnologie, prin profesionalismul dr. Ionuţ Leahu şi a mâinii uşoare şi dibace, mulţi pacienţi cu edentaţii totale/parţiale şi cu anodonţie (lipsa congenitală a mai multor dinţi) se bucură acum de o dantură nouă şi funcţională, aşa cum au visat.

Implanturile dentare rapide de tipul fast&fixed seamănă cu un şurub (din titan, 99,95% pur), cu rolul de a înlocui rădăcina naturală a dinţilor lipsă. În plus, alegând aceste tipuri de implanturi dentare rapide de calitate germană, şi protezele ataşate acestora au aceeaşi garanţie ca sistemul fast&fixed, ce sporeşte confortul pacientului pe termen lung.

Bredent a devenit brandul nr. 1 în lume la capitolul restaurări cu implanturi dentare de tipul fast&fixed datorită rapidităţii tratamentului, a reducerii numarului de şedinţe din cabinetul stomatologic şi al costurilor pe care pacienţii le ştiu cu precizie de la bun început.

Practic, tratamentul cu implanturile dentare rapide fast&fixed presupun trei proceduri stomatologice diferite, realizate în doar 24 de ore: extracţie dentară, inserarea implantului dentar rapid şi protezarea imediată cu punte fixă.

Şi imediat după procedură ţi se vor oferi toate detaliile cu privire la îngrijire, în care accentul va cădea pe igiena orală prin periaj dentar atent, folosirea apei de gură şi a aţei dentare, a duşului bucal şi o vizită de profilaxie odată la 6 luni în cabinetul stomatologic.

Oferă-ţi de acest Crăciun cel mai frumos cadou – o dantură complet nouă, care te va face să râzi după pofta inimii.

Sărbători fericite!

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.