Importanta produselor de papetarie in viata de zi cu zi a fiecaruia poate fi usor trecuta cu vederea. Cu toate acestea, in multe din activitatile pe care le intreprindem, folosim diverse articole sau accesorii de papetarie, care ne usureaza munca atat la birou, cat si acasa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, produsele de papetarie pot fi intalnite in afaceri, companii sau institutii, indiferent de activitatea prestata in respectivele domenii. Aceste articole sunt esentiale pentru buna planificare a activitatilor de zi cu zi, dovedindu-si utilitatea si eficienta cu fiecare ocazie. Pe langa uzul lor in mediul de afaceri, folosim de multe ori produse de papetarie in activitatile de acasa, folosindu-le in scopuri personale. Cu siguranta, in orice rucsac, geanta sau buzunar de la jacheta putem gasi un carnetel, o agenda, carti de vizita sau cateva foi de hartie.

Cu toate ca, in prezent, se constata o trecere de la suportul fizic la cel digital, produsele de papetarie inca joaca un rol puternic pe piata, dar si in viata de zi cu zi. Iata o serie de exemple, care vin in ajutorul afirmatiei anterioare:

Hartia de scris sau pentru copiator - Fie in interes personal sau profesional, hartia de scris este folosita pentru liste, planuri, schite sau diverse notite. De asemenea, colile A4 sunt folosite in mediul administrativ, servind la redactarea cererilor, a contractelor sau a copierii documentelor sau fiselor. Aceasta solutie este una clasica de arhivare si de transmitere a informatiilor scrise. Pentru a comunica mesajele oficiale, precum anunturile sau scrisorile oficiale din partea companiilor, a facturilor sau a fiselor de instructiuni cu detalii tehnice, hartia A4 este cel mai des folosit format, dovada fiind si faptul ca toate imprimantele sau copiatoarele sunt fabricate tinand cont de acesta.

Plicuri din hartie - Aceste produse de papetarie sunt foarte des intalnite in mediul cotidian, fiind folosite pentru protejarea informatiilor, pentru a trimite in siguranta facturi, scrisori sau mandate, dar si felicitari sau vederi din vacante. De asemenea, plicurile de hartie se intalnesc si in mediul de afaceri, fiind folosite pentru a sigila documente, pentru corespondenta interna sau externa din cadrul companiilor, dar si pentru a pastra banii sau fluturasul de salariu. Gratie formatelor variate si a metodelor diferite de sigilare, aceste obiecte de papetarie joaca un rol deosebit de important, putand astfel face diferenta dintre siguranta si riscul intampinarii problemelor (bani pierduti, documente ratacite sau deteriorate etc). Beneficiind de o mare varietate, de la forma si culoare pana la sistemul de sigilare sau alte caracteristici, plicurile de hartie se dovedesc folositoare in orice context si nu vor disparea prea curand din viata noastra.

Note autoadezive - denumite si "post-it-uri" notitele autoadezive sunt poate printre cele mai des intalnite produse de papetarie. Astfel, de fiecare data cand avem de notat rapid o informatie, precum o programare la medic sau un numar de telefon, aceste articole mici si colorate ne sunt la indemana, fiind de mare ajutor. Folosite atat in sali de curs, birouri sau acasa, aceste mici accesorii de papetarie transmit informatii esentiale, evitand astfel omiterea sarcinilor sau pierderea datelor importante.

In ceea ce priveste folosirea notitelor autoadezive in mod personal, acestea pot fi lipite pe frigider pentru a nota listele de cumparaturi, sau pentru a lasa diverse mesaje. De asemenea, acestea sunt folosite pentru a nota diverse produse, pentru a le cataloga sau pentru a separa retete de bucatarie si multe altele!

De aceea, pentru a beneficia si tu de utilitatea acestor articole de papetarie, intra pe Viamond.ro si profita de reduceri, dar si de bonusuri, vouchere, produse cadou si promotii de exceptie!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.