Serviciile de închirieri auto devin o alternativă ideală tot mai populară de transport pentru acele persoane care vor să călătorească comod şi eficient pe distanţe mai mici sau mai mari. Contextele în care se apelează la aceste servicii sunt diverse: fie nu se doreşte utilizarea maşinii personale pentru o deplasare mai îndelungată, fie nu se dispune de un autoturism propriu, fie lipsa locurilor de parcare dintr-un oraş metropolă face ca închirierile auto să fie o alternativă mai practică atunci când se impun deplasări pe distanţe mai lungi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cea din urmă situaţie se aplică perfect oraşului Cluj Napoca. Aici serviciile de rent a car au cunoscut o adevărată explozie în ultimii ani. Dintre toate firmele care oferă posibilitatea închirierii de autoturisme se remarcă însă un nume: RINO Rent a Car. Reprezentanţii companiei ne-au prezentat şi o serie de avantaje pe care o asemenea opţiune de transport le poate oferi, constatate după ani de experienţă în domeniu şi furnizate deseori şi de clienţii mulţumiţi.

Economie de timp cu ajutorul rent a car

A ajunge la destinaţie în timp util poate fi o reală provocare, mai ales dacă se apelează la transportul public local într-un oraş precum Cluj Napoca. În plus, programul personal trebuie pliat în funcţie de orarul de circulaţie al mijloacelor de transport public.

Răbdarea poate fi greu pusă la încercare într-o asemenea situaţie, motiv pentru care serviciile de rent a car Cluj Napoca devin o alternativă ideală de deplasare, pentru a economisi timp şi a ajunge la destinaţie fără vreo întârziere.

Economie de bani prin servicii de închirieri auto

Transportul cu un taxi poate fi destul de costisitor, iar cu transportul public călătoriile durează prea mult. Autoturismul personal generează cheltuieli legate de RCA, CASCO, impozite, taxe, revizii etc.

Când vine vorba însă de serviciile de rent a car, singurele costuri sunt cele legate de tariful de închiriere şi de combustibil. Opţiunea închirierii este astfel mai avantajoasă, întrucât chiar selecţia tipului de autoturism poate fi făcută ţinând cont de un anumit buget disponibil.

Călătorii confortabile şi convenienţă

Chiar dacă deplasările cu autoturismele închiriate presupun şi călătorii pe distanţe mai mari, în afara oraşului Cluj Napoca, tot timpul cei care apelează la rent a car vor avea parte de confortul oferit de un autoturism model nou. În plus, este foarte convenabil să călătoreşti după propriul ritm, să faci opriri ori de câte ori doreşti sau să te abaţi de la traseu în caz de nevoie. Transportul cu autocarul sau cu trenul, spre exemplu, nu oferă aceleaşi avantaje.

Disponibilitate la orice oră

Există situaţii urgente, în care se impune găsirea rapidă a unui mijloc de transport. Un singur exemplu ar putea fi cel al unui român care soseşte din străinătate pe aeroportul din Cluj Napoca. Ce opţiuni are într-un astfel de caz? Dacă nu a stabilit ca o rudă/cunoştinţă să îl preia din aeroport şi călătoria cu un taxi e mult prea costisitoare, închirierea unei maşini cu preluare direct din aeroport este cu siguranţă o opţiune de avut în vedere. Asemenea servicii pot fi oferite la orice oră de reprezentanţii RINO Rent a Car.

Şansa de a conduce maşina dorită

Prin intermediul serviciilor de rent a car oricine are ocazia de a experimenta şofatul la volanul unui autoturism nou, poate chiar cel mult dorit. În funcţie de propriile nevoi, doritorii pot opta pentru maşini de clasă compactă, ideale pentru deplasări urbane, pentru cele din clasa de lux sau chiar autoturisme ideale pentru concedii alături de familie.

Cu servicii avantajoase, cu flote de maşini care pot mulţumi orice exigenţe, dar şi cu disponibilitate non-stop, opţiunea închirierii auto se dovedeşte foarte avantajoasă. RINO Rent a Car reprezintă astfel un reper pentru cei interesaţi de servicii rent a car Cluj Napoca.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.