Creeaza un mediu placut si elegant in dormitor si asigura-ti un somn linistit, folosind cuvertura de pat cu patru fete de perna! Alege dintr-o gama diversificata de modele, culori si dimensiuni si gaseste solutia perfecta pentru stilul si dormitorul tau!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Seturile sunt foarte versatile, se pot folosi toamna, iarna sau primavara si vor schimba complet aspectul camerei, asigurandu-ti tot confortul de care ai nevoie pentru a te relaxa si odihni.

Cu un set poti inova complet dormitorul!

Cuvertura pat cu patru fete de perna este un accesoriu de pat extrem de accesibil si  poate schimba complet dormitorul. Daca vrei un look nou si elegant si, totodata, sa te bucuri de confort si sa ai asigurat un somn bun, incearca aceasta solutie!

Investind maximum 149 de lei, poti achizitiona un produs de calitate de care sa te bucuri mai mult timp si, totodata, poti inova complet aspectul camerei.

Calitate, eleganta si confort in acelasi set pentru pat!

Alege sa faci o declaratie plina de stil si eleganta si sa iti decorezi patul cu un set rafinat si practic! Cuvertura de pat cu patru fete de perna se poate gasi in culori, modele si dimensiuni variate, astfel incat sa poti alege exact ceea ce ai nevoie.

Este un accesoriu care se poate utiliza aproape tot anul, protejeaza asternuturile si, totodata, creeaza o atmosfera rafinata si eleganta in dormitor. Schimbarea va fi imediat vizibila si nu va trece neobservata!

Pregateste-te sa dormi cu stil!

Oare cine nu adora asternuturile si accesoriile noi pentru dormitor? Cu un set de pat cu patru fete de perna ai asigurat somnul linistit si te vei trezi revigorat in fiecare dimineata!

Acesta contine tot ce este necesar pentru a crea un look elegant si, totodata, asigura tot confortul de care ai nevoie pentru a te simti relaxat si rasfatat ca un rege.

Cuvertura este confectionata 100% din bumbac, este matlasata si o vei putea utiliza in perioada rece. Cele patru fete de perna in doua dimensiuni diferite iti permit sa dai un plus de stil dormitorului.

Confort greu de egalat!

Cu un set de pat format din cinci piese, in culorile si modelul care te reprezinta, ai posibilitatea de a decora dormitorul, dar si de a aduce o nota de confort greu de egalat.

Cuvertura de pat si cele patru fete de perna sunt perfect armonizate pentru a crea un decor atractiv si sunt cat se poate de potrivite pentru noprile de toamna, iarna sau primavara!

Usoare, versatile, respirabile si calduroase, cuverturile din aceste seturi sunt o achizitie inspirata, care va schimba complet designul dormitorului! Cu o singura piesa poti obtine tot ce este necesar! Va arata perfect in camera de oaspeti, dar si in dormitorul principal. Mai ramane doar sa alegi modelul adecvat care te reprezinta si se potriveste stilului tau.

Setul din cinci piese - un accesoriu magic!

Cand vine vorba de schimbarea stilului si decorului intr-un dormitor, setul din cinci piese este una dintre cele mai rentabile solutii! Format din cuvertura de pat matlasata, 100% din bumbac, si patru fete de perna, acesta este potrivit pentru perioada rece si adauga multa caldura si stil dormitorului.

Vei putea alege din mai multe culori si imprimeuri si, datorita tehnologiei avansate folosite, daca respecti indicatiile de curatare date de producator, poti avea siguranta ca nu se decoloreaza la spalat si nici nu intra la apa.

Investeste in accesorii de pat de calitate, care dau un aspect elegant camerei si un plus de confort vietii tale si cumpara o cuvertura pat cu patru fete de perna! Alege unul dintre modelele care te reprezinta din magazinul online patulmeu.ro si bucura-te de cel mai linistit somn!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.