Sezonul acesta curăţenia devine hobby-ul tău favorit cu Rowenta Silence Force™ Multi-Cyclonic – singurul aspirator care combină eficient performanţa extremă cu putere constantă de aspirare şi un nivel de silenţiozitate de neegalat!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Trick or treat?

Eşti un simplu cleanaholic? Sau te pregăteşti de Halloween? Oricum ar fi, Rowenta Silence Force Multi-Cyclonic te ajută să faci o curăţenie de speriat. Tu trebuie doar să îţi alegi costumul pentru party, de curăţenie se ocupă Rowenta! Cu doar 68 db(A), Rowenta Silence Force Multi-Cyclonic are un nivel de zgomot redus, astfel încât tu să îi poţi auzi pe micii colindători când îţi bat la uşă. Pregătit de petrecere?

Puternic, performant, silenţios!

Prietenos din fire, aspiratorul fără sac de la Rowenta îţi oferă performanţă la cele mai înalte standarde...and guess what!? Rowenta Silence Force Multi-Cyclonic are un consum de energie redus cu până la 50%, fără să afecteze în niciun fel performanţa de aspirare, cât şi puterea sa.

Aspiratorul fără sac este dotat cu tehnologia unică şi inovatoare Multi-Cyclonic – un proces de separare a prafului în două etape: aerul este aspirat şi centrifugat în ciclonul central, de unde cele mai mari particule de praf sunt transferate în recipientul de colectare a prafului. Apoi, aerul trece prin 4 cicloane laterale, care separă cele mai fine particule de praf şi le transferă în recipient. Astfel, 99% din praful aspirat a fost eliminat, iar cel rămas este trecut apoi prin trei niveluri de filtrare – un filtru de spumă, un microfiltru şi un filtru HEPA 13. Întrucât, o cantitate minimă de praf ajunge în filtre, acestea nu se înfundă, iar puterea şi performanţa de aspirare rămân constante de-a lungul timpului.

Mai mult, noua perie Rowenta Parquet Softcare+ are grijă de suprafeţele delicate şi performează excelent pe suprafeţele dure.

Alege acum garanţia extinsă de la Rowenta!

Şi nu uita! Cumpără până pe 31 decembrie orice aspirator cu sac, fără sac sau vertical participant în promoţie şi beneficiezi, astfel, de 3 ani garanţie extinsă de la Rowenta, pe lângă cea standard, dacă înregistrezi produsul pe https://www.garantieextinsa.rowenta.ro/.

***

Despre Rowenta

Rowenta a luat naştere în 1909, în Germania. Brandul satisface nevoile consumatorilor aflaţi în căutarea produselor de înaltă performanţă, uşor de folosit şi cu design funcţional pentru uzul cotidian. Rowenta dispune de o gamă largă de produse, de la dispozitive pentru hairstyling şi epilatoare, la aspiratoare şi produse pentru îngrijirea ţesăturilor, create din respect pentru consumator şi pentru mediul înconjurator. Pentru mai multe informaţii accesează www.rowenta.ro, www.facebook.com/RowentaRomania

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.