Vara bate la usa si ai intrat deja in panica, intrucat consideri ca nu mai ai timpul necesar sa iti "sculptezi" beach body-ul perfect? Intr-adevar, este putin cam tarziu sa iti faci un abonament la sala, insa exista o solutie mult mai ieftina, eficienta si la indemana ta. Este vorba despre achizitionarea unei biciclete magnetice, cu care poti sa exersezi cat doresti in intimitatea caminului tau.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Uita de drumul lung pana la sala si de zecile de minute de asteptare pentru ca aparatul tau preferat sa se elibereze! Daca iti cumperi o bicicleta magnetica acum, iti vei tonifia corpul chiar in timp ce asculti muzica preferata sau urmaresti cele mai noi seriale la TV. Traim in epoca vitezei si a multitasking-ului, asa ca pedaleaza inspre trupul mult visat, care va intoarce toate privirile in aceasta vara pe litoral!

Mai jos, ti-am pregatit trei modele de bicicleta magnetica pe care le gasesti pe site-ul Sport Mag, care provin de la producatori diferiti si au caracteristici unice, in functie de nevoile si preferintele tale. Alege-o pe cea potrivita si vei obtine corpul pe care ti-l doresti, sanatos si frumos:

1. Bicicleta magnetica Xbike Sportmann - 489 de Lei (30% reducere)

Acest model este special conceput pentru locuintele mici, avand avantajul ca poate fi pliat rapid si ocupa putin spatiu. In ciuda dimensiunilor reduse, aceasta bicicleta magnetica iti ofera un antrenament cardio eficient, fiind ideala pentru persoanele din orasele mari, cu trafic aglomerat, in care ciclismul ar putea fi considerat un "sport extrem".

Specificatii: greutate maxima a utilizatorului - 100 kg, greutate volanta - 2,5 kg, nivel de pregatire - intermediar, numar trepte dificultate - 8;

2. Bicicleta magnetica SCUD V-Fit - 799 de Lei (24% reducere)

Acest model da dovada de o stabilitate si o rezistenta iesite din comun, gratie materialelor din care este construita. Echipat cu un calculator multifunctional cu ecran mare si senzori de puls in manere, acest model te va ajuta sa iti monitorizezi in permanenta evolutia si sa iti mentii moralul si tonusul ridicate pe masura ce avansezi in exercitii.

Specificatii: greutate maxima a utilizatorului - 150 kg, greutate volanta - 8 kg, nivel de pregatire - intermediar, numar trepte dificultate - 8;

3. Bicicleta magnetica Hiton VB3 Rover - 999 de Lei (23% reducere)

Aceasta bicicleta magnetica este dotata cu un cadru stabil si solid si un calculator cu urmatoarele functii: timp, viteza, distanta, puls, calorii si odometru. In plus, modelul Hiton VB3 Rover are un design modern, este fabricat din materiale de calitate si poate fi manevrat cu usurinta gratie rotilor de transport.

Specificatii: greutate maxima a utilizatorului - 110 kg, greutate volanta - 6 kg, nivel de pregatire - intermediar, numar trepte dificultate - 8.

In concluzie, in functie de necesitatile, preferintele si bugetul tau, alege una dintre cele trei biciclete magnetice descrise mai sus si achizitioneaz-o de la Sport Mag. Economiseste timp si bani in timp ce iti pregatesti look-ul ametitor pentru vara si iti mentii un stil de viata sanatos!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.