Exista numeroase modalitati prin care memoria celui trecut in nefiinta poate fi pastrata vie. In primul rand, vorbim despre amintirile cu acesta, pe care membrii familiei si cei apropiati le vor purta mereu in minte. In al doilea rand, avand in vedere progresul tehnologic, cu siguranta exista cel putin cateva fotografii si inregistrari audio si video cu fiecare dintre noi. Dupa cum vei vedea, insa, in randurile urmatoare, o alta varianta este de departe cea mai frumoasa si sensibila pentru a te asigura ca defunctul va trai in continuare in inimile rudelor si prietenilor sai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De obicei, atunci cand se gandesc la o casa de servicii funerare sector 6, oamenii isi imagineaza ca aceasta le va oferi doar strictul necesar in ceea ce priveste birocratia si organizarea propriu-zisa a inmormantarii. Cu toate acestea, exista si exceptii, printre care funerarii-bucuresti.ro, unde grija pentru client este pusa pe primul plan. Astfel, pe langa consultanta funerara predeces, care se ocupa ca dumneavoastra sa gestionati cat mai bine o tragedie care pare iminenta, aceasta firma de pompe funebre va va ajuta si sa ridicati un monument in memoria celui plecat.

"Casa Bucur", care ofera servicii funerare in sectorul 6, executa si comercializeaza monumente funerare din marmura, granit si mozaic, de toate dimensiunile, formele si structurile. Acestea vor fi decorate cu diverse motive religioase sau poze din ceramica, fie alb-negru sau color. In plus, veti beneficia si de transportul monumentului funerar la orice cimitir din Bucuresti sau judetul Ilfov, de montajul si finisajele de rigoare ale acestuia.

Aceasta firma de servicii funerare din sectorul 6 amenajeaza si restaureaza monumente sau constructii funerare vechi si accesorizeaza orice loc de veci cu vaze, placute, borduri, stalpi si felinare. De asemenea, aceste monumente vor fi imbogatite prin inscrisuri cu orice fel de caractere, indiferent de religia celui trecut in nefiinta. Prin aceasta grija deosebita, pe care alte firme de servicii funerare din sectorul 6 nu o arata, "Casa Bucur" se asigura ca are un aport important la alinarea suferintei dumneavoastra.

Iata care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmati pentru a beneficia de cele mai bune servicii funerare in sectorul 6 si de cel mai reprezentativ monument pentru ruda dumneavoastra defuncta:

1. Alegerea materialului - granit negru, gri sau rosu inchis;

2. Dimensiunile - latimea obisnuita a unui loc de veci este 1,2 metri, insa aceasta poate diferi de la caz la caz, iar monumentele care deservesc doua suflete adormite vor fi mai impunatoare;

3. Religia decedatului - fiecare religie in parte aproba sau dezaproba anumite simboluri, prin urmare trebuie sa comunicati celor care va ofera servicii funerare in sectorul 6 religia dumneavoastra, pentru a sti cum sa construiasca monumentul funerar;

4. Preferintele dumneavoastra - in functie de lucrurile care i-au placut sau care l-au definit, in timpul vietii, pe cel trecut in nefiinta, veti putea opta pentru anumite forme, imagini, citate etc. Un lucru este cert: toate aceste aspecte pot fi discutate cu reprezentantii casei de servicii funerare din sectorul 6, care va vor oferi cea mai buna solutie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.