Suferinta pierderii unei persoane dragi este covarsitoare, fiind intensificata de toate amintirile si gandurile ce se strecoara in acel moment in suflet si in minte. Retraim toate clipele petrecute impreuna, ne amintim toate vorbele intelepte pe care acea persoana speciala ni le-a oferit pe parcursul vietii si ne cuprinde o durere nedescrisa, plina de regrete. Insa, nimeni nu mai poate aduce un suflet inapoi la viata si nimic nu mai poate fi schimbat din trecutul nostru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tot ceea ce mai putem face pentru omul drag care s-a stins este sa ii organizam o inmormante demna, cu ajutorul unei companii de servicii funerare complete. Practic, este un ultim omagiu pe care il putem aduce persoanei care a trecut la cele vesnice. Insa, cum identificam agentia funerara potrivita din zecile, poate sutele existente pe piata la momentul actual? Dupa ce criterii se ia o alegere inteleapta pentru a ne asigura ca totul se va desfasura ca la carte si ca sufletul va pasi in cealalta lume incununat cu recunostinta si respect?

Sfaturile din randurile de mai jos te vor ajuta sa faci o alegere potrivita. In acest fel, experienta dureroasa nu va deveni o trista amintire, amplificata de alegerea unei companii funerare neprofesionale.

Alege o firma de pompe funebre cu experienta pe piata

Daca vei da peste o companie care abia a aparut pe piata, rezerva-ti dreptul sa fii sceptic in privinta sa. Este nevoie de cel putin doi ani de experienta pentru ca aceasta sa asigure tot necesarul pentru o inmormanta decenta. Are mai mult de doi ani? Atunci inseamna ca si-a dovedit in tot acest timp profesionalismul serviciilor si integritatea fata de clienti. Experienta echipei se va regasi pretutundenti, de la maniera in care abordeaza situatia, pana la tonalitatea vocii folosita in conversatii si gustul autentic al traditionalei colive.

Firma de pompe funebre trebuie sa oferee servicii funerare complete

Este bine sa se stabileasca de la bun inceput care este gradul de implicare pe care il doresti de la agentia in cauza, astfel incat sa ai certitudinea ca tot ce ai nevoie iti va fi oferit. O firma potrivita va acoperi toate nevoile cu ajutorul unui personal bine pregatit – de la modele variate de sicrie, pana la masini disponibile pentru transportul raposatului pe drumul fara de intoarcere, accesorii funerare precum doliu, prosoape, batiste, pachete de alimente, coliva si asa mai departe.

Traditiile cultelor religioase trebuie cunoscute de catre firma funerara

Atunci cand te confrunti cu astfel de momente de grea incercare, durerea si valul de informatii te vor invada cu totul. Vei avea nevoie de un ghid, de un consilier care sa iti ofere sprijin, invatandu-te pas cu pas ce va trebui sa faci, conform cu religia raposatului. Din pacate, sunt putine acele companii care asigura acest suport de nepretuit si stapanesc in detaliu toate aspectele privitoare fiecarei religii in parte si care ofera o ghidare profesionista familiei indoliate.

Referintele bune si de incredere mereu conteaza

Inainte de a contacta firma de servicii funerare Ilfov sau orice alt oras, este bine sa o verifici. Informatiile de pe pagina personala nu sunt suficiente pentru a-ti forma o opinie, intrucat acestea sunt mereu impresionante, fiind menite sa atraga publicul. Este indicat sa faci o cautare pe Internet  legata de denumira firmei respective si sa identifici comentariile pozitive, cat si cele negative legate de activitatea acesteia.

Produsele puse la dispozitie de firma funerara trebuie sa fie de calitate

Inainte de a achizitiona ceva, este indicat sa verifici calitatea produsului. De pilda, atunci cand alegi sicriul, acesta trebuie sa fie confectionat dintr-un material rezistent, precum stejarul, nucul sau mahonul, niciodata din lemn de brad subtire. Altfel, exista riscul ca baza sicriului sa cedeze in orice moment al ritualului de inhumare, mai ales atunci cand decedatul are o greutate mai mare de 70 de kilograme. De asemenea, este important ca manerele sa fie realizate din metal, nu din plastic, pentru a evita orice experienta neplacuta.

Un alt aspect de interes se refera la dreptul reprezentantilor de a ridica ajutorul de inmormantare, numai in baza unei procuri notariale. Astfel, nu isi desfasoara activitatea in conformitate cu legea firmele care pretind clientilor sa lase talonul de pensie si buletinul pentru a beneficia de o inmormantare gratuita. Aceasta ilegalitate este o frauda in dauna societatii, comisa cu ajutorul functionarilor publici.

Nu in ultimul rand, o firma cu adevarat profesionala iti va inmana un catalog cu toate serviciile disponibile, astfel incat sa decizi ce anume este necesar, tinand cont si de pretul fiecarui produs in parte. La final ti se va emite un pachet personalizat, concretizat printr-un contract, atunci cand alegi sa colaborezi cu firma respectiva. Pentru ca totul sa fie conform cu legea, asigura-te ca vei primi factura, respectiv chitanta. Pentru mai multe informatii si detalii, cei interesati pot accesa pagina servicii-funerare-nonstop.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.