Să ai o casă absolut superbă, locul perfect pentru a lua cina cu familia şi pentru a organiza petreceri fabuloase cu prietenii, locuinţa în care să te simţi extraordinar şi pe care să o simţi acasă, acesta este visul oricui. Însă, de multe ori, realitatea nu este cea la care visezi, iar locuinţa ta nu este chiar aşa cum ţi-o doreşti şi ai numeroase lucruri de făcut pentru care pare că nu găseşti timp niciodată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dar, dacă îţi doreşti cu adevărat să te bucuri de un ”acasă” fabulos, care să fie pe gustul tău, nu mai amâna lucrurile, fă o listă cu ce vrei să schimbi, să îmbunătăţeşti şi apucă-te de treabă. Iar materialul următor te va ajuta cu idei şi sfaturi de la specialişti pentru a-ţi transforma casa într-una modernă, spectaculoasă, aşa cum îţi doreşti!

Ce trebuie să faci pentru a-ţi transforma casa în locuinţa visurilor tale

În primul rând, atunci când te-ai hotărât să faci ceva pentru ca locuinţa ta să fie cea la care visezi de multă vreme, trebuie să îţi faci o listă cu tot ce îţi doreşti să schimbi, să renovezi sau să transformi. Specialiştii în design interior recomandă, de asemenea, să îţi stabileşti un buget, pentru a şti exact unde se vor duce banii tăi, dar şi ce investiţii eşti gata să faci.

După ce ai stabilit bugetul, este momentul să te apuci de cea mai dificilă parte: să găseşti exact ceea ce cauţi, să nu depăşeşti finanţele pe care ţi le-ai propus şi să cumperi lucruri de cea mai bună calitate.

De exemplu, dacă ai în plan să schimbi podelele, pentru ca totul să arate senzaţional, o variantă excelentă este parchetul triplustratificat de la Valprestparchet.ro, care poate fi o alegere bună chiar şi dacă doreşti încălzire în pardoseală.

Dacă ai rezolvat problema parchetului, specialiştii recomandă să nu vii şi cu o culoare modernă pentru pereţi, aşadar poţi alege vopsea lavabilă în nuanţe care îţi sunt pe plac sau, de ce nu, un tapet cu un imprimeu care să transforme complet locuinţa.

Chiar dacă este posibil să depăşeşti puţin bugetul alocat, designerii de interior propun mereu să se achiziţioneze mobilă de cea mai bună calitate, aşadar nu face rabat de la acest lucru! Caută o canapea confortabilă sau un colţar modern (chiar într-o culoarea mai tare, precum turcoaz sau albastru marin, va arăta senzaţional ca piesă statement în living), draperii şi perdele din mătase, covoare din lână (chiar şi ţesute manual), iar la final casa ta va arăta absolut senzaţional!

Nu uita de decoraţiunile care completează perfect spaţiul, mai ales cele care ajută lumina să transforme spaţiul într-unul extrem de primitor. Astfel, câteva lampadare amplasate în colţurile mai întunecoase ale casei o vor schimba radical!

De asemenea, plantele verzi, decorative, por crea un aer modern, dar oferind locului un aer relaxant, unde te-ai simţi foarte bine atunci când vei dori să citeşti sau să bei o ceaşcă de cafea aromată.

Dacă ai reuşit să achiziţionezi tot ce ţi-ai propus pentru ”noua” ta locuinţă, nu îţi mai rămâne decât să apelezi la o echipă de specialişti care se vor ocupa de casa ta, iar tu vei avea, în sfârşit, acel ”acasă” la care ai visat multă vreme! 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.