O casa moderna cu facilitati care iti fac viata usoara si te ajuta sa faci economie este un trend care a devenit norma pentru multe dintre constructiile şi renovările din prezent, fie ele case sau blocuri. Confortul in propria casa este unul dintre cele mai importante aspecte atunci cand vine vorba de cumpararea sau inchirierea unei locuinte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iata cum poti sa sporesti confortul in propria casa fara sa faci investitii majore:

Sisteme de filtrare a apei

Apa pura nu trebuie sa fie un lux si nu trebuie cumparata doar de la supermarket. Poti avea apa curata chiar la tine acasa, de la robinet, daca alegi un sistem de purificare sau un filtru cu osmoza inversa. Astfel de aparate se instaleaza in cateva ore si transforma radical calitatea apei: aceasta va avea duritate mai mica, va fi lipsita de bacterii si substante daunatoare, dar si imbogatita cu minerale esentiale precum magneziul sau calciul.

Costul unor astfel de sisteme este mediu, insa pe termen lung va fi mult mai ieftin comparativ cu achizitionarea de apa plata din supermarket. Daca vrei sa stii mai multe despre sistemele de filtrare a apei, Clack iti sta la dispozitie cu o gama variata de produse, ideale atât pentru apa tratata in prealabil de la retea, cat si pentru apa din puturi. Fa alegeri inspirate atunci cand vine vorba de sanatatea ta si a familiei tale!

Aspiratoare robot

Curatenia nu trebuie sa fie o corvoada, iar aspiratul si spalatul pe jos se pot transforma intr-o activitate la care tu nu trebuie neaparat sa participi. Aspiratoarele robot sunt alegerea ideala pentru a pastra curatenia in casa ta, fara ca tu sa misti un deget si fara sa fie nevoie sa faci o investitie majora. Preturile pentru astfel de aparate variaza de la cateva sute de lei si pana la 2000 sau 3000 de lei, pentru a putea fi la indemana cat mai multor tipuri de cumparatori. Multe aparate au functie de mop, pentru a spala podelele, au senzori pentru a nu se lovi de mobila si pot aspira chiar si sub canapele ori perdele.

Gadgeturi mici

Anumite gadgeturi de mici dimensiuni iti pot face traiul acasa mai confortabil si chiar pot contribui la a face primii pasi pentru a avea o locuinta smart. Lista este lunga, începând cu termostate smart si pana la becuri inteligente care consuma mai putin si care se pot controla direct de pe telefon. Din fericire, multe dispozitive smart pentru casa au preturi avantajoase, asa in unele cazuri te poti incadra intr un buget intre 100-200 de lei si 1000-2000 de lei.

In concluzie, facilitatile care iti usureaza viata la tine acasa nu trebuie sa coste o avere pentru a fi eficiente si pentru a face din casa ta un loc mai primitor si mai frumos. Incepe cu aparate si sisteme care se potrivesc nevoilor tale si tine cont de raportul calitate-pret pentru a achizitiona produse durabile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.