In tara noastra, pariurile sportive reprezinta atat un mod de divertisment pentru iubitorii sportului, cat si o importanta sursa de venit pentru multe persoane, iar fotbalul este prezent pe biletele celor mai multi pariori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu toate acestea, meciurile de fotbal nu se disputa fara intrerupere pe tot parcursul anului, motiv pentru care majoritatea pariorilor cu experienta se orienteaza si catre ofertele de pariuri tenis. In multe cazuri, acest sport poate oferi o valoare mai buna atunci cand este ales in pariurile de tip Live, intrucat exista doar doua rezultate posibile la finalul fiecarei dispute sportive.

Diferentele majore

Privind din punctul de vedere al pariorului, intre fotbal si tenis sunt diferente foarte mari. Astfel, doar doi sportivi se confrunta pe teren in tenis (cu exceptia partidelor de dublu), publicul este tacut, exista tehnologie video (recent introdusa si in unele partide de fotbal), suprafata de joc este excelenta, iar conditiile meteo sunt, de cele mai multe ori, ideale.

Spre deosebire de tenis, o strategie eficienta de pariuri pe fotbal trebuie sa aiba in vedere 22 de jucatori plus rezervele, conditiile climaterice variabile, maniera de arbitraj, calitatea gazonului si influenta publicului “de acasa” asupra fiecarui joc. 

Intrucat nu sunt foarte multe variabile care sa influenteze jocul de tenis, meciurile vor fi mai simplu de anticipat. Tocmai de aceea, pariorii cu experienta si marile site-uri de ponturi nu exclud niciodata evenimentele importante disputate pe iarba, zgura sau suprafete dure.

Evident, surprizele pot avea loc si in cadrul ofertelor de pariuri tenis, altfel nimeni nu ar mai urmari o partida care deja a fost castigata inainte de start. Cu toate acestea, cateodata este mai simplu sa gasesti un avantaj atunci cand alegi optiunile de pariuri tenis disponibile online.

Pariuri tenis pe seturi

Ofertele de pariuri sportive online pun la dispozitia pariorilor o multitudine de optiuni pentru tenis, insa unul dintre cele mai interesante si simple sisteme de pariere pentru incepatori este sistemul Live. Nu este necesar sa ai o experienta vasta pentru a identifica si imbunatati o strategie de pariere, desi experienta nu strica niciodata.

Trebuie sa retii un detaliu foarte important: casele de pariuri spotive se concentreaza pe finalul partidelor de tenis, nu neaparat pe desfasurarea acestora, motiv pentru care ofertele de pariuri tenis live pot fi foarte avantajoase.

Nu exista un sistem care poate garanta profit in cadrul pariurilor sportive, insa pariurile pe seturi din tenis iti pot asigura o valoare mai mare, mai ales atunci cand casa de pariuri are tendinta de a supraevalua favoritul.

Iata o strategie pe care ai putea sa o incerci pe parcursul marilor evenimente din tenis:

- intr-un meci cu un favorit clar, plaseaza o miza pe tenismenul considerat mai slab inainte de inceperea partidei;

- apoi, in cazul in care favoritul nu preia conducerea scorului din primele game-uri, plaseaza o miza pe favorit ca va castiga meciul fara a pierde vreun set (cotele de care te vei bucura acum vor fi mult mai mari decat inainte de startul partidei);

- de cele mai multe ori, favoritul va reusi sa domine clar, insa daca partida va oferi o “surpriza”, vei castiga pariul pe care l-ai facut inainte de primul serviciu. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.