Reciclarea nu este doar o acţiune în sprijinul planetei, ci poate fi o preocupare distractivă, care să implice întreaga familie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru că preţuim planeta pe care trăim, suntem angajaţi, de mai mulţi ani, în campanii de conştientizare şi mobilizare a publicului pentru a îmbrăţişa reciclarea pe scară largă, astfel încât această activitate să devină una de rutină, cu efecte garantate asupra mediului înconjurător.

Prin urmare, toate hipermarketurile cora îşi invită clientii să participe la Concursul de Reciclat Creativ, care se va derula în perioada 24 septembrie – 7 octombrie 2018, în toate hipermarketurile din Bucureşti şi din ţară.

Concursul de reciclat se adresează copiilor cu vârste între 3 şi 9 ani, care pot veni însoţiţi de părinţi şi bunici în hipermarketurile cora. Condiţia este să aducă PET-uri reciclabile, pe care le vor folosi pentru a crea diverse obiecte. La cora Pantelimon, pe 6 octombrie are loc Atelierul Verde, cu participarea  a două artiste plastice studente la Universitatea de Artă din Bucureşti, Laura şi Livia Greaca. Artistele îi vor asista pe copii în procesul creativ şi pentru ca aceştia să aibă inspiraţie maximă, au realizat filme video care vor rula pe plasme în magazine, dar sunt prezente şi în campaniile online ale cora.

Aşadar, învăţăm împreună să transformăm în mici obiecte de artă ceea ce, până acum, aruncam la gunoi. Iar în final, cei mai creativi dintre participanţi vor fi premiaţi fie cu vouchere, fie cu alte premii atractive.

„Sperăm ca ideea acestui concurs de reciclat creativ să fie îmbrăţişată de clienţii noştri cu acelaşi entuziasm cu care au participat la toate acţiunile noastre de decorat. E drept că de data aceasta îi invităm să participe activ. Pot strânge PET-urile de acasă, pot fi ei înşişi designeri şi creatori de produs.

La fiecare ediţie a Concursului de Decorat copiii ne-au demonstrat că au resurse uimitoare de creativitate. Aşteptăm cu nerăbdare să fim surprinşi de noile lor idei. Mesajul nostru e simplu: reciclaţi şi transformaţi!”, a declarat Beatrix Gottlieb, directorul de marketing al cora România, care le adresează copiilor şi părinţilor si o invitaţie la Atelierul Verde de la cora Pantelimon, din 6 octombrie 2018,  între orele 12 – 14, unde se vor întâlni cu cele două artiste plastice şi vor putea fi premiaţi pentru creaţiile din timpul atelierului.

Dacă locuiţi în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Bacău, Cluj-Napoca, Baia Mare sau Drobeta Turnu Severin, treceţi-vă în agendă perioada 24 septembrie – 7 octombrie  2018 şi haideţi să reciclăm împreună într-un mod creativ!

Despre cora Romania

cora România, parte a grupului Louis Delhaize, este unul dintre cele mai dinamice branduri de retail. Prezent pe piaţa românească din 2003, grupul operează în prezent 11 hipermarketuri în Bucureşti şi în marile oraşe. În 2013, cora a lansat platforma cora.ro, fiind primul mare lanţ comercial cu livrare tip drive din România. Astăzi, reţeaua punctelor cora.ro in sistem drive funcţionează  la nivelul celor patru magazine din Capitală. Serviciul cora.ro cu livrare la domiciliu este disponibil, în afară de Bucureşti, în oraşele Constanţa, Cluj, Bacău si Ploiesti, oferind consumatorilor posibilitatea să comande produsele preferate online. De curand, a fost lansata si  aplicatia cora, pentru o experienta imbogatita a cosumatorului pe spatiul de vanzare si pentru o mai buna organizare a listei de cumparaturi, dar si a beneficiilor de fidelitate. Aplicatia cora poate fi descarcata gratuit din App Store si Google Play.

Filosofia cora România îi are în centru pe consumatori, cărora le oferă produse şi servicii de calitate, la preţuri accesibile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.