AntenaPlay lansează un nou canal exclusiv, dedicat pasionaţilor de gastronomie: Cook&Play. Cele mai savuroase show-uri culinare româneşti de la Antena Group vor putea fi urmărite într-un stream online 24 din 24 de ore pe platforma AntenaPlay.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După debutul în forţă al noului sezon "Chefi la cuţite”, AntenaPlay le-a pregătit fanilor show-ului culinar o surpriză: un canal dedicat. Atât cei care vor să afle secretele unei bucătării, cât şi cei care vor să ştie ingredientele care te fac câştigător într-un show culinar, vor putea să redescopere ediţii trecute din Junior Chef, Să gătim româneşte, dar şi cele mai noi episoade din Chefi la cuţite, Star Chef şi multe altele.

“Dacă în trecut mamele noastre se inspirau din cartea de bucate a Sandei Marin, acum pasionaţii de gastronomie au acces la mult mai multe şi mai variate surse de inspiraţie, printre care şi Cook&Play, cel mai nou canal AntenaPlay, unde pot urmări cele mai savuroase show-uri culinare 24 de ore din 24, oricând le e poftă, chiar în bucătăria lor. Dacă exersează suficient, pot deveni chiar câştigători “Chefi la cuţite”!”, declară Chef Sorin Bontea.

“La trei ani de la lansare, AntenaPlay continuă să se dezvolte şi să ofere comunităţii pe care o strânge în jurul său noi modalităţi de a viziona conţinut video online. Canalele live precum Comedy Play, Mireasă pentru fiul meu, AntenaMonden şi AntenaNews sunt streamuri tematice unde utilizatorii pot accesa conţinutul dorit instant, fără să treacă printr-un proces de decizie complicat: nu trebuie să aleagă numărul episodului sau al sezonului. Pe www.antenaplay.ro/live/CookPlay intri de fiecare dată când ţi-e poftă de un show culinar”, declară Augustin Roman, Director Digital Antena TV Group.

Peste 1 milion de conturi organice, 4.200.000 de vizualizări în 2015 doar pentru show-uri on demand şi peste 100.000 de ore de conţinut fac din AntenaPlay cea mai puternică platformă de video românesc, având o comunitate ce petrece în medie un timp record de 1.5 ore pe cele mai populare canale speciale. 

Cu o interfaţă prietenoasă şi un conţinut variat, platforma video a grupului integrează cele cinci fluxuri live online ale televiziunilor Intact Media Group, opt canale exclusive printre care, preferatul publicului, Mireasă pentru fiul meu. AntenaPlay este disponibilă pe bază de abonament şi poate fi accesată non-stop de pe smartphone, tabletă, desktop şi Smart TV. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.