În primăvara acestui an criza măştilor medicale a creat haos şi a ridicat cota de preţ pentru orice tip de mască, fie ea de unică folosinţă, textilă sau nu. Din tot ce s-a întâmplat unii au înţeles că trebuie să îşi facă un stoc cât mai generos de măşti, pentru că dinamica evenimentelor actuale pune un semn de întrebare asupra certitudinii despre ce se va întâmpla în continuare. Cert este că reglementările actuale, legale, impun purtarea măştii în spaţii publice, în mijloace de transport, pentru toţi adulţii şi copiii începând cu vârsta de 5 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru că masca medicală este o necesitate de zi cu zi mai nou, stocul necesar de produse îl puteţi face cumpărând de la CONELTEX. Vorbim despre un producător autohton care a investit masiv pentru ca producţia de măşti să fie conformă. A demarat procedura pentru avizare, astfel că ceea ce veţi găsi aici se referă la măşti medicale de unică folosinţă avizate de Ministerul Sănătăţii.

Măşti de calitate, la costuri echilibrate

Atunci când cumpăraţi masti medicale fiţi atenţi la calitatea produsului. Pe piaţă regăsiţi mai adesea măşti textile, care fără filtru nu au rol de protecţie, măşti fashion care nu au rol protector, iar cele de unică folosinţă sunt adesea din import China. Unele pot fi neconforme, dar publicul nu are cum să ştie asta.

Faţă de cele importate din China, măştile de marca Coneltex sunt mai groase şi mai eficiente, deşi preţul nu este unul mai mare. Concret, faţă de măştile din comerţ cu material filtrant de 20-25 grame pe metrul pătrat, la cele de la Coneltex vorbim despre 100 grame per metru pătrat. Aparte de această particularitate, sunt clasice variante cu 3 pliuri, elastic pe laterale, ce asigură o acoperire optimă a căilor respiratorii.

Vorbim despre măşti albe, M100, clasa I. Sunt vândute în set de 50, exclusiv în set şi nu la bucată. Nu aveţi limită în ceea ce priveşte stocul comandat.

Stocul de măşti este unul continuu actualizat. Se lucrează constant, în fabrica din Suceava, iar zilnic sunt produse între 10.000 şi 15.000 de măşti. Preţul iniţial a fost de 1 leu per bucată cu TVA inclus. Seturile de măşti au acum însă un preţ redus. Pot fi cumpărate de la Coneltex, din cadrul paginii oficiale - coneltex.ro.

Cine este Coneltex

Coneltex este brand activ pe nişa de producţie de textile. În gama sa de produse regăsim pilote, perne, lenjerii de pat, protecţii pentru saltea şi nu numai. În perioada pandemiei atenţia a fost îndreptată spre producţia de măşti, din necesitate. Ulterior au fost făcute investiţiile necesare pentru a produce măşti la standarde conforme.

La ora actuală este singurul producător local şi unul din puţinii producători autohtoni din ţară care asigură stoc suficient de măşti. Acestea pot fi cumpărate şi în sistem en-gross. Puteţi achiziţiona oricând seturi de măşti medicale, din pagina oficială, cu livrare rapidă sau pentru cei din Suceava cu posibilitate de a ridica comanda personal de la sediul firmei.

Contact:

Str. Grigore Alexandru Ghica nr. 18, Suceava

0735 194 314

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.