Preşedintele Agenţiei Naţionale de Integritate, domnul Bogdan STAN, a primit în data de 19 iunie vizita reprezentanţilor mai multor instituţii cu rol în prevenirea şi combaterea corupţiei din Mexic. Vizita în România are loc în contextul unui amplu proces de reformã a sistemului anticorupţie ce se deruleazã în prezent, în aceastã ţarã.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În perioada 19 – 22 iunie, inspectorii de integritate susţin o serie de sesiuni de instruire pe teme de interes comun, cum ar fi sistemul declaraţiilor de avere şi de interese, funcţionarea Agenţiei, precum şi modalitãţi de identificare, prevenire şi sancţionare a conflictelor de interese.

De asemenea, în aceastã perioadã experţii mexicani vor avea întâlniri şi cu reprezentanţi ai altor instituţii cu rol în prevenirea şi combaterea corupţiei la nivel naţional, ocazie cu care se vor familiariza cu provocãrile şi rezultatele activitãţii de combatere a corupţiei din România. Vizita acestora se defãşoarã în parteneriat cu Biroul Bãncii Mondiale din Mexic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.