Deputatul Eugen Tomac, preşedinte executiv al Partidului Mişcarea Populară, a criticat vineri decizia Consiliului Naţional al Audiovizualului de a amenda postul de televiziune B1 TV. Potrivit liderului deputaţilor PMP, CNA recurge la astfel de practici din “neputinţă şi slugărnicie”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Consiliul Naţional al Audiovizualului este total depăşit de realitatea legală şi informaţională din ţara noastră, luând tot mai frecvent decizii care sfidează bunul simţ al românilor. Nu îmi explic cum altfel ar fi fost posibil ca CNA să sancţioneze B1 TV cu 12 000 de lei pentru similitudinile identificate de moderatorul emisiunii X Press, Sabin Orcan, între mafie şi corupţie, într-o speţă care eventual ar putea fi tranşată de instanţele civile, în niciun caz de arbitrii audiovizualului românesc. Fără să reuşească să impună standarde de calitate pe piaţa de audiovizual, CNA apelează tot mai frecvent la amenzi usturătoare pentru a-şi masca neputinţa sau slugărnicia. Sunt îngrijorat de deciziile CNA, instituţie care, după părerea mea, nu mai serveşte interesul public, şi mă întreb dacă această instituţie îşi mai justifică existenţa”, a subliniat Eugen Tomac.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.