Evenimentul de alergare ‘’Maraton 1 Decembrie’’, omagiu adus Zilei Nationale si Marii Uniri, este parte componenta in cadrul proiectului ,,Educaţie prin Mişcare” finantat de Primaria Sectorului 3 .

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Competitia, ajunsa la a 7-a editie, se va desfasura pe 1 Decembrie 2017 in intervalul orar 09.00-15.00, in Parcul Titan din Sectorul 3 si in cadrul lui se vor desfasura urmatoarele probe:

-       Maratonul​ ​‘’1​ ​Decembrie’’,​ ​42.2​ ​km – Start la 9:00

-       Semimaratonul​ ​‘’E.ON​ ​Flash’’,​ ​21.1​ ​km – Start la 9:00

-       Cursa​ ​‘’Carrefour​ ​Park​ ​Lake’’,​ ​11.1​ ​km – Start la 11:15

-       Cursa​ ​fotoliilor​ ​rulante,​ ​3.2​ ​km – Start la 12:30

-       Cursa​ ​cetatenilor​ ​Sectorului​ ​3,​ ​3.5​ ​km – Start la 12:45

“Maratonul 1 Decembrie” este un eveniment ce se adreseaza alergatorilor amatori, cat si celor profesionisti si se doreste a fi o alternativa la a petrece Ziua Nationala, uniti printr-o pasiune ​ comuna.​ 

De la an la an s-a inregistrat o evolutie crescatoare a numarului de participanti la eveniment, asa incat in 2016 au fost prezenti 624 de concurenti, comparativ cu 117 participanti in 2010. 

Anul acesta vor lua startul in cadrul tuturor curselor 900 de alergatori, asa cum rezulta din inregistrarile confirmate. In momentul de fata inscrierile online s-au inchis si locurile la cursele competitive​ ​sunt​ ​‘’sold​ ​out’’.

Alte​ ​informatii​ ​despre​ ​‘’Maraton​ ​1​ ​Decembrie’’:

Proiect​finantat​de:​ ​Primaria​ ​Sector​ ​3

Sponsor​oficial:​ ​E.ON​ ​prin​ ​E.ON​ ​Flash

Organizatori:​ ​Asociatia​ ​Elite​ ​Running,​ Asociatia ​Ro​ ​CLub​ ​Maraton;

Parteneri​media:​ ​Radio​ ​Itsy​ ​Bitsy,​ ​Alerg,​ ​Zmeu; Manpres

Parteneri: Carrefour Park Lake, City Grill, SportGuru.ro, Dedalus Tech, World Class, Boromir,

Buff, Kinetic Sport&Medicine, Himalaya Wellness, Vacante Speciale, ParkLake, Tawil Grup, ABRC,​ ​Galantom,​ ​AMS​ ​Rent-a-Car; 

Sponsori: Isostar, Aqua Carpatica, Kandia, 4F, Under Armour, Mircea si Asociatii, Ricomed,

Walmark,​ ​EyesOpen,​ ​SuperFit,​ ​fit​ ​4​ ​you,​ ​BCR,​ ​Mizuno,​ ​Spartan​ ​Restaurant,​ ​Vinarte, Second Cup, ForeverLiving;

Evenimente partenere: Raiffeisen Bank Bucharest Marathon, OMV Petrom Bucharet Half Marathon, UNIQA Asigurari Bucharest 10K and Family Run, Timisoara 21k, Semimaraton Iasi, Maratonul​ ​Dacilor,​ ​1000km​ ​Balkan​ ​Charity​ ​Challenge;

Informatii​ ​generale​ ​despre​ ​Asociata​ ​Elite​ ​Running

Asociatia Elite Running, fondata in anul 2013, promoveaza mişcarea în aer liber şi un stil de viaţă sănătos în rândul persoanelor cu o viata sedentara. Obiectivele pe termen lung ale asociatiei sunt familiarizarea si insusirea notiunilor de baza ale alergării de catre un numar cat mai mare de persoane si participarea acestora la evenimentele specifice de alergare. Activităţile asociatiei urmaresc atingerea acestor obiective si constau in organizarea de antrenamente cu programe dedicate, in functie de nivelul de pregatire al participantilor, si organizarea de competiţii​ ​de​ ​alergare​ ​la​ ​nivel​ ​naţional.

Informatii despre Ro Club Maraton:

Ro Club Maraton este primul club al maratonistilor amatori din Romania. A fost infiintat in primavara anului 2008 de catre un grup de alergatori din Bucuresti si alte orase, sub forma unei organizatii non-profit. Obiectivul principal este promovarea alergarii pe distante lungi, ca sport de masa.Principala conditie pentru acceptarea in club este pasiunea pentru alergare si dorinta de a contribui la promovarea alergarii in Romania.

Pentru orice alte informatii suplimentare persoana de contact este Victor Vlad: victor.eliterunning@gmail.com, vladv63@yahoo.com.

Link-uri​ ​suplimentare:

www.eliterunning.ro

https://www.facebook.com/eliterunningromania/

https://www.maraton1decembrie.ro/program/  https://www.facebook.com/events/597806813676857/

https://roclubmaraton.ro/

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.