Bucureşti, 20 iunie 2017 – Cu ocazia unei ceremonii de decernare a premiilor Great Place To Work 2017, care a avut loc la Paris pe 8 iunie 2017, compania Mars, Incorporated a fost desemnată Cel Mai Bun Angajator dintre multinaţionalele din Europa, pentru al doilea an consecutiv şi a primit un premiu special pentru recunoaşterea iniţiativelor de Implicare în Comunitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Această realizare recunoaşte angajamentul Mars faţă de Asociaţii săi, faţă de pasiunea, dedicarea şi creativitatea pe care o aduc zi de zi în activitatea lor. Mars, Incorporated este convinsă că performanţa companiei depinde de starea de bine a angajaţilor săi. Politica Mars, Inc. este una de valorizare a angajaţilor săi şi oferire a celui mai bun mediu de lucru posibil, oriunde ar lucra în lume şi oricare ar fi poziţia lor în companie.
“Această recunoaştere este o realizare remarcabilă pentru compania noastră şi o dovadă a modului în care ne punem în practică valorile, zi de zi. Cel mai important, acest premiu este o recunoaştere a importanţei activităţii celor 18,400 de Asociaţi minunaţi din regiune şi a modului în care ei lucrează şi colaborează împreună în fiecare zi”, a declarat Juan Martin, Preşedinte Regional Multisales Europe. „Acestea fac Mars un mediu de lucru unic şi fantastic  şi ne oferă mândria şi determinarea de a continua să trăim la acest standard în fiecare zi.”
Această idee a fost confirmată şi de Myriam Cohen-Welgryn, Regional President Mars Petcare Europe, care a primit premiul împreună cu Anne Geisert, General Manager of Wrigley pentru Franţa şi Belgia. “Sunt în mod deosebit mândră de acestă distincţie pentru că arată faptul că angajaţii noştri se gândesc la companie. Mars a pus întotdeauna bunăstarea Asociaţilor săi în topul priorităţilor: această nouă realizare arată că acesta este cel mai bun lucru pe care îl putem face.”
Mars este Best Employer şi în România
O distincţie asemănătoare a fost acordată companiei Mars şi în România, în doi ani consecutiv, în 2015 şi 2016, de către Aon România în cadrul sondajului de engagement pentru nominalizarea companiilor Best Employer.
Best Employer Study analizează nivelul de implicare profesională (engagement) a angajaţilor în baza a trei dimensiuni — SAY, STAY şi STRIVE — ce pot fi influenţate de gradul de satisfacţie a—angajaţilor cu privire la anumite categorii, cum ar fi sentimentul împlinirii, autonomia, resursele, oportunităţile de învăţare şi dezvoltare, echilibrul dintre viaţa personală şi cea profesională, mediul de lucru, colegii, managementul performant, reputaţia angajatorului, atenţia acordată angajaţilor, recompense si recunoaştere. 
Strategia Mars, Inc. este unică deoarce compania nu se ghidează numai după dorinţa de a răspunde nevoilor angajaţilor, ci şi după aspiraţia de a construi o companie unde toată lumea – de la millennials la  părinţi care lucrează şi până la cei spre finalul carierei – se simte bine, se distrează şi are oportunitatea de a-şi atinge potenţialul. 
O CULTURĂ A FAMILIEI CE PROMOVEAZĂ SPIRITUL DE PROPRIETATE 
Deoarece Mars, Inc. este o companie independentă, condusă încă de familia Mars, toţi angajaţii împărtăşesc o cultură organizaţională puternică şi valoroasă, care stă la baza politicii Mars, Inc.
Toţi angajaţii sunt “Asociaţi” ai grupului şi se ghidează după cele 5 Principii (Calitate, Responsabilitate, Mutualitate, Eficienţă şi Libertate) care stau la baza oricăror decizii şi acţiuni, în fiecare zi.
Compania asigură oportunităţi de networking şi leadership, iar Asociaţii sunt încurajaţi şi li se dă libertatea de a conduce afacerea ca şi cum ar fi a lor.
UN MEDIU DE LUCRU DE NEEGALAT
Mars, Inc. oferă un mediu de lucru excepţional. Spaţiile de lucru sunt deschise, colaborative şi distractive, fără separare între leadership şi poziţiile de Asociaţi. La Mars Petcare, Asociaţii îşi pot aduce animalul de companie la birou.
Mars, Inc. dezvoltă programe de lucru flexibile, săptămâni de lucru comprimate pentru a menţine un stil de viaţă sănătos şi echilibrat. 
Cu siguranţă aceasta este formula pentru o carieră lungă, fericită şi plină de satisfacţii.
MARS, INC. este recunoscută pentru implicarea sa în iniţiative comunitare
Mars, Inc. îşi investeşte vastele resurse în folosul comunităţii. Acţiunile sale caritabile, corelate cu Programul de Voluntariat Mars, au ca scop îmbunătăţirea comunităţilor în care activează şi fabrică produsele. De exemplu, angajaţii Mars din Marea Britanie care lucrează la linia de pet-care fac voluntariat în adăposturi de animale, hrănesc câinii şi pisicile şi donează anual sume importante. Angajaţii din categoria food fac donaţii pentru băncile de alimente şi găzduiesc evenimente prin care le arată copiilor importanţa nutriţiei, prin jocuri. Angajaţii Wrigley, împreună cu şcolile de stomatologie locale, au pus la cale un spectacol de teatru captivant prin care au arătat copiilor importanţa unei bune sănătaţi dentare.
Activităţile Mars caritabile sunt în strânsă legătură cu produsele pe care compania le vinde, inspirând angajaţii şi făcându-i să simtă că fac mai mult decât un job -  aproape 9 din 10 angajaţi afirmă că se simt bine în legătură cu modul în care contribuie la comunitate. «Preocuparea reală de a face lucrul potrivit pentru mediul înconjurător şi pentru comunităţi face ca Mars să fie un loc minunat de lucru şi acest lucru este văzut ca fiind unitatea de măsură a succesului nostru.», a spus un Asociat despre activitatea caritabilă Mars.
Despre Mars România
Mars România este pe piaţă de 20 ani şi, în prezent, business-ul include produse din segmentele Petcare, Chocolate, Wrigley şi Food. Mars România contribuie semnificativ la Mars Multisales Central Europe, organizaţia regională din care face parte, alături de Mars Cehia & Slovacia şi Mars Ungaria.
Mars România are peste 200 asociaţi şi un portofoliu extins de mărci, pe cele patru segmente de business: Petcare (Pedigree, Whiskas), Wrigley (Orbit), Chocolate (Mars, Snickers), Food (Uncle Ben’s, Dolmio).
Despre Mars, Incorporated
Mars, Incorporated este o afacere de familie, cu o istorie de peste un secol, care deţine unele dintre cele mai îndrăgite mărcidin lume inclusiv M&M’S®, PEDIGREE®, DOUBLEMINT® şi UNCLE BEN’S®. Cu sediul central în McLean, VA, Mars înregistrează o cifră de afaceri anuală de peste $35 miliarde şi direcţii de business foarte diverse organizate în şase segmente: Petcare, Chocolate, Wrigley, Food, Drinks şi Symbioscience. Mai mult de 75,000 de asociaţi în 75 de ţări sunt uniţi de cele 5 Principii ale companiei: Calitate, Eficienţă, Responsabilitate, Reciprocitate şi Libertate şi depăşesc zilnic barierele pentru a crea relaţii cu parteneri care să livreze creştere de carae să fim mândri. 
Pentru mai multe informaţii despre Mars, Incorporated, vă rugăm vizitaţi www.mars.com sau să urmăriţi conturile Mars pe Facebook, Twitter, LinkedIn şi YouTube.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.