Pentru fiecare colectie de ceasuri nou aparuta, de fiecare data sunt stabilite cateva modele care sunt reprezentative acelei colectii, ele fiind considerate „vedetele” sau „piesele de rezistenta” ale colectiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anul acesta, cei de la Guess Romania au mers pe culori deschise pentru ceasuri , si mult pe nuante de auriu, iar pentru ca noua colectia a aparut la inceputul primaverii acestui an, aceste nuante si culori s-au potrivit perfect cu atmosfera de afara si cu anotimpul calduros ce e de abia la inceput.

„Vedetele” colectiei din acest an de la Guess sunt reprezentate de ceasurile Guess Montauk, din radul ceasurilor de dama si de Guess Delancy din categoria ceasuri barbatesti.

Ceasul de dama merge pe nuante de auriu, completat de o curea din piele alba cu un contur bej, asadar pentru tinutele de primavara/vara el poate constitui accesoriul perfect, ca si stil, putem spune ca e casual/elegant, asadar poate fi purtat atat cu tinute de zi, tinute de birou, dar si tinute de seara, intradevar nu o sa-l poti purta cu tinute sport, dar pentru asta cei de la Guess Romania, au pregatiti pentru voi ceasuri perfecte pentru tinutele sport, ceasuri fie colorate, fie deschise la culoare, cu o curea din silicon ce se potrivesc perfect cu tinutele sport de vara, sau cu tinutele de parc.

Ceasul barbatesc este unul oarecum diferit, si aparate, merge de asemenea pe culori potrivite acestei perioade calde din an, cureaua fiind caramizie, o culoare calda iar interiorul cadranului este accentuat cu ajutorul unui bleumarin ce intra perfect in contrast cu, culoarea de pe curea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.