Primavara e colorata, e anotimpul cald si plin de contraste, e anotimpul in care iubim culorile, si vrem sa fim inconjurati de ele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

In materie de ceasuri, deasemenea in anotimpurile calde preferintele se indreapta spre cele colorate, sau deschise la culoare, ceea ce este perfect, nu va sfatuim sa purtati haine de culori inchise la culoare ca negru, mizati pe haine deschise sau colorate, si fiti in concordanta cu vremea frumoasa de afara.

Pentru ca stim ca este foarte greu sa gasesti un ceas care sa te multumeasca, pentru ca el trebuie sa indeplineasca mai multe cerinte, sa aiba un design frumos, sa fie unul de calitate buna, si sa fie special, pentru ca toti ne dorim sa ne diferentiem, GUESS Romania vine in ajutorul tau si iti pune la dispozitie modele de ceasuri intradevar speciale.

Daca optezi pe un ceas inflorat, si inevitabil colorat sunt cateva ceasuri guess ce cu siguranta se vor potrivi preferintelor tale.

Iar daca iti plac ceasurile cu un design mai simplu, nu-I nici o problema pentru ca tot la GUESS vei gasi ceasuri de acest gen. Ceasurile sunt ori cu curea din piele, iar cele din primavara acestui an sunt pe alb cu auriu, ori cu curea bratara sau silicon (ca cel de mai sus din imagine) .

In cadrul categoriei de ceasuri barbatesti, veti gasi de asemenea o diversitate de modele, pentru tinute sport, casual dar si elegante. Culorile variaza, sunt ceasuri pe culori aprinse, ca rosu, caramiziu etc., pentru barbatii mai indrazneti ce vor sa iasa din multime prin tinute frumos accesorizate.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.