Indiferent dacă alegi să pariezi offline sau online, va trebui să ştii ce înseamnă final sau pauză în pariurile sportive.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Înainte de a decide să pariezi pe evenimente  sportive la Betfair, va trebui să cunoşti toate aceste informaţii pentru a şti ce decizii de pariere să iei. Cele mai multe case de pariuri au oferte extreme de bogate în ceea ce priveşte evenimentele sportive şi opţiunile pentru anumite evenimente, în special atunci când este vorba despre meciurile de fotbal. Pariul pe final sau pe pauză este unul foarte special şi la unele case de pariuri online poate fi întâlnit sub denumirea de PsF. Acest pariu este diferit însă de cel pauză/final, care are cote mai mari, dar care este ceva mai riscant.

Ce înseamnă final sau pauză?

Atunci când pariezi pauză/final va trebui să determini care este rezultatul înregistrat la pauză şi la final. Spre deosebire de acest tip de pariu, cel pauză sau final poate fi câştigat atunci când rezultatul pe care l-ai anticipat are loc la finalul meciului sau la pauză.

Când ar trebui să alegi acest tip de pariuri?

De fiecare dată când vrei să îţi creşti şansele de câştig sau în momentul în care ai încredere într-o anumită echipă, poţi paria pe pauză sau pe final. Nu vom analiza formule avansate pentru a determina cât de eficient este pariul de tip pauză sau final, însă tot ce trebuie să ştii este că acesta are şanse mai mari de a reuşi comparativ cu pariurile pe rezultate finale.

Cum variază cotele faţă de 1x2?

Să presupunem că la partida gazdă are cota 1.85 la victorie şi egal 3.35, iar oaspeţii au 4.40. Cota pentru un pariu de tipul pauză final variază astfel:

  • 1.6 pentru victoria gazdei;
  • 1.75 pentru meciuri egale;
  • 3.30 pentru gazdă.

Cotele pot fi fluctuante în acest sens ţinând cont de rezultatele recente ale echipelor sau de campionatul în care joacă. Fiecare parior poate trage propria concluzie însă persoanele care îşi doresc să meargă pe mână gazdelor ar trebui să aleagă un pariu de tipul pauză final pentru că diferenţele de cote sunt mici.

Este foarte important ca înainte de a alege un astfel de tip de pariu să alegi şi casa de pariuri care să îţi permită o astfel de abordare. Această opţiune este de obicei disponibilă în grila tuturor caselor de pariuri care funcţionează online, dar care au şi agenţii fizice pe stradă. De asemenea, tipul acesta de pariu poate fi întâlnit şi la casele de pariuri care funcţionează doar online.

Pariază de fiecare dată responsabil atunci când alegi să lucrezi cu casele de pariuri şi alege să faci investiţii rezonabile. Găseşte o casă de pariuri în care să ai încredere astfel încât să te asiguri că pariezi în siguranţă. Casele de pariuri lucrează exclusiv cu clienţi majori, ceea ce înseamnă că persoanele cu vârsta sub 18 ani nu pot sa parieze.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.