Este destul de greu sa cumperi cadouri, indiferent daca sunt pentru ziua de nastere, Paste sau Craciun – gusturile sunt diferite si nu ai cum sa stii daca persoanei respective ii va placea sau nu ceea ce i-ai ales. Probabil ca una dintre cele mai nefericite imagini este aceea in care cel caruia i-ai daruit ceva isi deschide cadoul, se uita in el si isi ridica ochi spre tine cu un zambet stramb care parca iti transmite ca ai facut cea mai nepotrivita alegere posibila!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dar nu-ti face griji, avem solutia pentru cele mai inspirate cadouri de Paste! Daca stai sa te gandesti, cam care este punctul comun al majoritatii oamenilor in ziua de astazi? Ai ghicit: gadgeturile! Fiecare dintre noi avem cel putin 2-3 gadgeturi acasa si suntem atrasi intotdeauna daca vedem sau auzim de o noua aparitie care sa ne starneasca interesul. Pe GadgetWorld gasesti o multime de produse foarte interesante, cu care nu ai cum sa dai gres indiferent cui doresti sa oferi cadouri de Paste. Iata cateva sugestii:

-          baterie externa solara 12000 mAh; fiecare dintre noi are nevoie de o baterie externa cel putin o data pe saptamana. Utilizam smartphone-l oriunde mergem si pentru orice ne propunem sa facem, astfel incat bateria interna se consuma foarte repede si ne lasa ,,cu ochii in soare’’ atunci cand avem cea mai mare nevoie de telefon. Chiar crezi ca exista cineva care nu s-ar bucura de un asemenea cadou de Paste?

-          casti Bluetooth wireless 2.1 Yoga; daca ai prieteni care iubesc sa asculte muzica in timp ce fac sport, atunci ar trebui sa optezi pentru asemenea cadouri de Paste! Sunt colorate placut si, cel mai important, redau sunetele la o calitate foarte buna. In plus, permit initierea apelurilor telefonice, ceea ce reprezinta un super avantaj!

-          boxa portabila Bluetooth pentru dus, waterproof; fii sincer, de cate ori nu ai intrat la dus cu telefonul mobil dupa tine ca sa poti sa-ti pui muzica? Cu o astfel de boxa este mult mai usor sa te bucuri de muzica preferata in timp ce te balacesti in apa: reda sunetul mult mai bine decat un smartphone, nu trebuie sa te mai temi ca o vei uda si poti sa le raspunzi celor ce te suna! Chiar trebui sa treci aceasta boxa pe lista de cadouri de Paste!

-          ochelari Realitate virtuala cu telecomanda 2.0; te intrebi cam cum functioneaza? Iti montezi smartphone-ul (care trebuie sa aiba intre 3.5 si 6 inch display) si te bucuri de aplicatii VR si 3D chiar in fata ochilor. Iar telecomanda din pachet iti permite sa testezi toate jocurile preferate. Este unul dintre cele mai potrivite cadouri de Paste pentru acei prieteni gameri, care sunt mai mult decat incantati sa testeze tot ce apare nou.

-          sapca cozoroc smart casti Bluetooth; daca te intrebi la ce ar ajuta o astfel de sapca, atunci intreaba un sportiv – este foarte practica, comoda si usor de asortat cu orice tinuta. Daca stii ca prietenii tai sunt adepti ai jogging-ului sau ai ciclismului, ai gasit cadoul de Paste perfect!

Intra pe GadgetWorld si descopera mult mai multe produse care cu siguranta iti vor atrage atentia si iti vor trezi acel sentiment de ,,wow’’! Si acum ca stii ce cadouri de Paste sa cumperi, tie ce cadou te-ai gandit sa-ti faci?

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.