Daca vrei sa organizezi intr-un mod cat mai eficient toate activitatile afacerii tale, dar si pentru un mediu de lucru curat si primitor, cea mai buna solutie este sa investesti in fisete metalice. Aceste piese de mobilier iti pastreaza in ordine si siguranta documentele importante, insa, in acelasi timp, reprezinta si o investitie de durata, gratie calitatii si rezistentei materialelor din care sunt confectionate. Fata de dulapurile clasice, din lemn, cele mai multe fisete metalice isi vor indeplini scopul pe o perioada de timp foarte lunga, fara a se deteriora.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, cand apare necesitatea de a stoca sau de a arhiva produse, obiecte sau documente, fisetele metalice sunt cea mai buna solutie. Chiar daca activezi in domeniul serviciilor, al comertului sau oricare altul, dosarele importante precum si aparatele de lucru vor fi depozitate in siguranta.

Care sunt cele mai importante tipuri de fisete metalice

Aceste piese de mobilier pot varia in functie de materialul din care sunt confectionate, dimensiuni sau numarul de rafturi, fiind produse dupa nevoile fiecarei afaceri sau a spatiului pentru care sunt destinate. Astfel, putem distinge numeroase tipuri de fisete metalice:

– destinate arhivarii dosarelor, actelor si bibliorafturilor;

– destinate depozitarii aparatelor, echipamentelor sau sculelor;

– adaptate depozitarii de substante periculoase/toxice prin vopsea ignifuga si materiale termorezistente;

– destinate depozitarii in siguranta a instrumentelor medicale si medicamentelor;

– cu 1-2 usi si polite suplimentare;

– cu 1-2 rafturi, 5-10 rafturi sau cu seif/caseta.

Cand folosim fisetele metalice?

De fiecare data cand trebuie sa arhivezi sau sa clasifici documente, fise sau alte informatii scrise, aceste piese de mobilier iti vor sta la dispozitie. Prin ordonarea atenta a spatiilor de depozitare din interiorul fisetelor metalice dar si prin durabilitatea data de otelul folosit pentru fabricarea acestora, sunt garantate sortarea eficienta si depozitarea sigura a aparaturii sau a bibliorafturilor.

De ce sunt fisetele metalice o investitie buna?

Daca tinem cont de rezistenta in timp si de utilitatea lor, fisetele metalice sunt o foarte buna investitie. Acestea isi vor dovedi utilitatea chiar si mult timp dupa amortizarea investitiei, iar pretul avantajos de la care pornesc aceste piese de mobilier este in jurul valorii de 500 de Lei. Cu toate acestea, pentru modelele de fisete metalice complexe, de mari dimensiuni, cu multe caracteristici si utilitati, pretul poate depasi si pragul de 1000 de Lei.

Pentru a beneficia de cel mai bun raport calitate-pret la achizitionarea de fisete metalice, intra pe site-ul Viamond.ro, unde poti alege dintre numeroase modele disponibile, printre care si:

FISET METALIC MINI CU 4 RAFTURI 500x350x1800 mm (LxlxH), 35 kg/polita, ECO+.  Fiind fabricat din tabla de calitatea I, sudata cu o grosime de 0,7 mm, acesta este prevazut cu 4 polite reglabile pe inaltime. Dispune de sistem de inchidere “sus-jos”, iar vopseaua ignifuga este aplicata in camp electrostatic.

– FISET METALIC CU 4 RAFTURI AP100, 1000x400x1800 mm (LxlxH), 40 kg/polita, Italia. Acesta dispune de structura de rezistenta realizata din tabla de otel, profilata, de prima calitate, grosime 0,6 mm, usa dublu ranforsata dotata cu fante de aerisire si balamale interne antiefractie, vopsea acrilica ignifuga cu rezistenta ridicata la coroziune si 4 rafturi reglabile pe inaltime.

–FISET METALIC CU 3 RAFTURI SI SEIF 900x400x1800 mm (LxlxH), 35 kg/polita, ECO+. Proiectat pentru o utilizare atat comerciala, cat si industriala, acest fiset este fabricat din tabla calitatea I sudata cu o grosime de 0,7 mm si vopsit in camp electrostatic folosindu-se vopsea ignifuga. Acest model este prevazut cu seif metalic interior cu 2 usi si incuietoare cu 2 chei dintr-o serie de 3000 de numere diferite, pentru pastrarea in siguranta a bunurilor tale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.