Ştim că asta este principalul tău obiectiv, care te îmbie să apelezi la companiile de rent a car. În primul rând, persoanele care aleg maşini de închiriat, în detrimentul celei personale o fac pentru că aşa au posibilitatea de a testa o maşină noăa, pe care şi-o doresc, însă nu au luat încă decizia de achiziţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Însă cu ce sunt deosebite masinile de inchiriat, oferite de companiile de rent a car, fata de masinile personale? In primul rand, pentru ca aceste companii care ofera masini de inchiriat au flote noi, cu un consum redus de combustibil si toate taxele platite: RCA, CASCO, rovigneta etc. Iar daca ai nevoie si de sofer personal, tot ele iti ofera doar oameni cu experienta, prudenti si la zi cu noile reglementari in domeniu.

De asemenea, poti alege dintr-o paleta diversificata de maşini de închiriat, de la masini economy, SUV, la microbuze de inchiriat pentru concedii cu familia sau pentru teambuilding-uri cu angajatii tai. Insa, daca vrei masini de inchiriat pentru tine, cel mai bine alege-ti un vehicul cu care te poti familiariza usor. Daca iti place adrenalina produsa de condus, FocusRent, companie de rent a car, iti recomanda masini cu cutii manuale, iar daca o masina cu o cutie automata ti se pare mai practica, ai de unde alege.

Marimea unei masini de inchiriat este la fel de importanta. Pentru afaceri sau intalniri de business si evenimente, de preferat sa alegi masini de inchiriat din clasa limuzinelor sau a SUV-urilor elegante, precum: Skoda  Octavia, Ford Mondeo, VW Passat, Audi A4 sau BMW X5. Pentru vacante, foarte bune ca alternative de masini de inchiriat sunt cele 4X4 sau microbuze. FocusRent ofera, in acest sens, modele precum Dacia Duster, Hyundai Santa FE, Nissan Pathfinder, Mercedes Vito sau VW Transporter.

Cu cat modelele sunt diversificate si raspund mai multor cerinte, cu atat mai mult clientii vor reveni si a doua oara: “Majoritatea masinilor de inchiriat din parcul auto al FocusRent sunt noi, bine intretinute si cu un kilometraj foarte mic. In cazul in care oricare dintre clienti are nevoie de o masina pe termen lung de la compania noastra, insa bugetul este restrains, sau pur si simplu vrea sa economiseasca niste bani, atunci noi venim in sprijin si cu reduceri substantiale, in cazul in care rezervarea este facuta din timp sau se alege o masina de inchiriat pe o perioada lunga”, adauga Cristian Varbanciu, manager FocusRent.

Pentru calatoriile lungi sunt indicate masini de inchiriat confortabile, usor de manevrat si, mai ales cu vizibilitate foarte mare in exterior. O masina care are „stalpii” din fata, de la parbriz foarte grosi  obtureaza mult vizibilitatea, esentiala la  curbe stranse, diverse obstacole, cai ferate, etc. De asemenea, FocusRent, companie de masini de inchiriat ofera si servicii suplimentare, precum GPS, scaun copil, sofer personal (de la 30 euro/zi) sau transfer aeroport, de la 20 de euro.

In mod legal, o companie ce ofera masini de inchiriat trebuie sa isi imbunatateasca si sa isi verifice constant flota ca sa ii ofere clientului tot ce este mai bun, iar FocusRent pune foarte mult pret pe acest lucru.

Mai mult, o companie care isi respecta clientul, va depune toate eforturile sa stabileasca cu acesta raporturi de incredere, pentru ca ambii sa fie multumiti de alegerea facuta. Cel mai adesea, primul semn de respect fata de client este legat de promptitudinea cu care raspund solicitarilor si furnizarea de asistenta 24/7. In acest sens, FocusRent, companie ce ofera masini de inchiriat si servicii de inchirieri microbuze iti rasplateste alegerea facuta cu furnizarea masinii de inchiriat in doar 2 ore de la rezervare, dar si cu inlocuirea ei in maximum 3 ore de la anuntarea avariei.

Indiferent de ocazia cu care alegi sa apelezi la companii care ofera masini de inchiriat, trebuie sa fie cea mai buna optiune de a economisi timp si bani. De aceea, FocusRent iti pune la dispozitie 24/7 operatori, gata sa iti preia comanda rapid, precum si formular de rezervari online. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe site, sa iti alegi masina de inchiriat dorita, sa completezi formularul, iar unul din operatorii nostri te va contacta telefonic pentru a confirma rezervarea si pentru a stabili detaliile predarii oricarei masini de inchiriat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.