Mama este cea mai speciala fiinta din viata fiecarei persoane, iar recunostinta pe care i-o porti ti-o poti exprima prin foarte multe gesturi de iubire, printre care si micile cadouri daruite din suflet. Chiar daca te preocupa alegerea unui dar care sa ii fie pe plac, pentru ea, orice vine din partea ta va insemna enorm.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iata cele mai bune idei pentru cadoul mamei tale, chiar daca nu ai un buget foarte mare!

1.Un kit de mulaj pentru maini

Aceasta este o varianta de cadou extrem de accesibila, dar, in acelasi timp, foarte speciala si apreciata de orice persoana. Este un proces foarte distractiv si interesant, pe care il poti face chiar in propria casa, impreuna cu familia. Pe langa faptul ca veti crea amintiri de neuitat, un mulaj cu mainile tale si ale mamei tale este un obiect de suflet pe care il va pretui vesnic.

2.Creeaza obiecte handmade

Indiferent ca esti o fire artistica sau nu, un cadou facut chiar cu mana ta va fi extrem de apreciat. Deseneaza un tablou care sa te infatiseze pe tine alaturi de mama ta, o caricatura, o pictura cu peisajul ei preferat, scrie-i o poezie, sau compune-i o melodie. Mai mult, daca ii cunosti pasiunile si stii ca este o persoana careia ii place sa citeasca, confectioneaza un semn de carte. Se va gandi la tine si la efortul pe care l-ai depus in crearea acestui cadou special ori de cate ori va deschide romanul ei preferat. De asemenea, daca iti doresti sa ii oferi o bijuterie dar nu ai foarte multi bani, apeleaza la bratarile snur, gravate. Poti opta pentru imprimarea unei poze de familie sau chiar a unui mesaj pe care sa i-l dedici.

3.Bilete la un spectacol de teatru, opera sau balet

Cateva ore petrecute intr-o sala de spectacol, sunt o adevarata relaxare sufleteasca si psihica, de care orice persoana ar trebui sa profite. Daca stii ca mama ta are un regizor preferat, autor, cantaret, balerin sau un actor pe care il admira, cu siguranta se va bucura de o astfel de experienta. In cazul in care nu ii cunosti preferintele, cea mai buna alegere sunt spectacolele de comedie. Opteaza pentru acest cadou si va veti bucura de o seara spectaculoasa impreuna.

4.Terariu cu plante

Florile sunt printre cele mai apreciate cadouri pe care le poate primi o femeie. Totusi, pentru ca aranjamentele se ofilesc foarte repede si sunt destul de scumpe, cea mai buna solutie este sa apelezi la un kit cu plante suculente, care contine tot ce ai nevoie pentru a crea propriul terariu. Femeile iubesc acest gen de cadouri, mai ales daca sunt personalizate. Poti alege pentru mama ta diferite modele si culori de nisip, pietricele decorative sau muschi colorati.

Asadar, chiar daca nu dispui de o suma foarte mare, nu trebuie sa te panichezi. Este important sa te orientezi catre un cadou care sa insemne ceva pentru mama ta si care sa devina o amintire importanta in viata voastra.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.