Bucureşti, 20 iunie 2017. CAS Software, una dintre cele mai renumite companii IT din Germania, expert şi lider de piaţă în domeniul aplicatiilor CRM pentru întreprinderile mici şi mijlocii, a stabilit România ca principală piaţă-ţintă de creştere în Europa Centrală şi de Est şi anunţă planuri de extindere a reţelei de parteneri de afaceri la nivel local.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Compania este deja activă de peste 10 ani în România şi deserveste peste 60 de companii-client, prin partenerii săi locali certificati. Organizaţii renumite, printre care Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană  (AHK Rumänien), MHS Truck & Bus (MAN România), Asociaţia Proprietarilor şi Piloţilor de Aeronave, Societatea Ornitologică Română şi mulţi alţii, utilizează soluţiile software CAS pentru a-si îmbunătăţi eficienţa şi rentabilitatea.
"România este una dintre principalele noastre zone de creştere în Europa Centrală şi de Est şi ne intensificăm eforturile şi activitatea pe piaţa locală. Deja mai mult de 40% din cifra de afaceri din regiunea ECE este generată din România şi vrem să accelerăm această creştere, de aceea suntem foarte interesaţi să atragem mai mulţi parteneri de afaceri din domeniul IT", spune Mircea Prelipceanu, Director Vânzări Internaţionale la CAS Software AG.
CAS genesisWord, CRM-ul dezvoltat de companie, este o soluţie puternică şi flexibilă creată special pentru nevoile IMM-urilor. Cu o serie de module flexibile, soluţia CAS CRM oferă adaptabilitate completă pentru companii din orice domeniu de activitate, fără a fi nevoie de customizari  complicate sau costisitoare. Interfeţele inteligente permit soluţiei să se adapteze cu uşurinţă la ecosistemul existent al clienţilor, asigurându-se că datele sunt întreţinute şi utilizate profitabil în toate departamentele. Această adaptabilitate aduce viteză de implementare şi economii semnificative de cost pentru proprietarii şi managerii companiilor client.
CAS Software AG a primit numeroase premii pentru eficienţă, inovaţie şi standarde înalte de calitate ale produselor sale software şi ale serviciilor către parteneri şi clienţi: triplu câştigătoare la CeBIT 2017 şi câştigătoare a premiului CASSIOPEIA, finalista a Premiilor IT Europa, Reader's Choice Award pentru categoria Cloud CRM, listată în TOP 100 de inovatori de elită, angajator TOP-IT din Germania şi titulara a prestigiosului sigiliu de calitate "Software Hosted in Germany".
Sprijin profesional excelent pentru partenerii CAS
CAS a construit un program de parteneriat foarte puternic pentru partenerii săi de afaceri, oferind suport complet şi formare profesională extinsă, precum şi acces deplin la o bază impresionantă de expertiză în CRM. Mai mult, experţii CAS, ingineri şi consultanţi, sunt mereu la dispoziţia partenerilor pentru a-i asista în orice fază de implementare a proiectelor. La nivel internaţional, CAS are peste 200 de parteneri de vânzări şi implementare.
În România, CAS Software are deja colaborări puternice cu companii IT de prestigiu, cum ar fi Melior Cras (Focality Group), Synergizer Business Solutions, Medialine, Docentris, Chara Software sau Bizz Advisers şi multe altele.
Dupa cum declara Andrei Zincenco (Synergizer), "parteneriatul cu CAS are profunzimea şi flexibilitatea care ne ajută să avem mai mult succes în afacerea noastră. În ultimii 5 ani, CAS Software AG a contribuit semnificativ la succesul companiei noastre, oferindu-ne produse excelente într-un program de parteneriat echitabil şi atractiv, susţinut de strategia solida în vânzare şi dezvoltare a companiei».
Cu o cifră de afaceri anuală de 52 de milioane de euro (2015) şi peste 500 de angajaţi, soluţiile CAS Software sunt utilizate în peste 40 de ţări. Compania investeşte anual in medie 20% din cifra sa de afaceri în inovare.
"Sistemele CRM sunt încă percepute ca un instrument optional, dar nu esenţial în România, în special de către IMM-uri. In realitate, pentru orice companie, sistemul CRM bine ales poate avea un impact puternic în construirea unui avantaj competitiv, determinând servicii de calitate superioară pentru clienţi, creşterea eficienţei forţei de muncă şi îmbunătăţirea profitabilităţii. Obiectivul nostru este de a oferi IMM-urilor din România soluţii practice şi cea mai bună consultanţă în afaceri. În special pentru clienţii IMM, CAS CRM este un instrument rapid, uşor de implementat şi foarte eficient, care îi ajută să îşi extindă afacerea şi să îşi asigure un viitor solid.
Solutiile CAS ajută companiile să facă saltul la următorul nivel de succes", adaugă Mircea Prelipceanu.
Despre CAS Software AG
CAS Software AG a fost fondată de Martin Hubschneider şi Ludwig Neer în 1986. Astăzi, compania dezvoltă soluţii software cu  "pasiune pentru  orientarea catre clienţi" şi a devenit principalul furnizor german de soluţii CRM & xRM pentru intreprinderi mici si mijlocii (IMM).
CAS Software AG este o companie internaţională: activă pe cinci continente cu peste 200 de parteneriate strategice în peste 30 de ţări. Produsele lor software sunt disponibile în mai mult de 11 limbi. Portofoliul de produse include aplicaţii CRM, soluţii xRM şi soluţii personalizate pentru diverse domenii de activitate. Companiile şi organizaţiile beneficiază de aceste soluţii, formând relaţii de afaceri de succes şi durabile, care utilizează mai bine cunoştinţele corporative, crescând în acelaşi timp eficienţa angajaţilor.
În întreaga lume, peste 300.000 de persoane din 20.000 de companii utilizează produse CAS. Compania a primit numeroase premii pentru produsele inovatoare şi pentru contribuţiile sale la sectorul IMM-urilor, printre care premiul "Angajatorul anului" din competiţia naţională TopJob şi câştigătorul concursului "Inovatorul anului".
Aflaţi mai multe despre soluţiile CRM pentru întreprinderile mici şi mijlocii: https://www.cas.de  şi https://www.cas-crm.ro 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.